Cei care se întreabă cum se înțeleg Roxana și Milan nu au decât să arunce o privire pe Instagramul vedetei, unde abundă pozele cu ea și Milan. Dacă nu ai ști că nu este băiețelul ei biologic, nici nu ți-ai da seama de asta, pentru că, așa cum au remarcat și fanii vedetei, cei doi chiar seamănă.

Roxana Vancea si copilul sotului eiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

În mai toate instantaneele Roxana îl sărută cu multp dragoste pe Milan. Uneori chiar și pe gură, iar o fană chiar i-a reproșat asta. A fost însă pusă la punct imediat de vedetă, care a a replicat că îl sărută oriunde dorește, câtă vreme o face cu mare drag.

Ce relație are cu mama lui Milan, ”fosta” ssoțului ei

Acum ceva vreme, Roxana Vancea le-a permis fanior să o ia la întrebări, promițând că va răspune la toate curiozitățile acestora. Așa cum era de așteptat, cineva a întrebat cum se înțelege cu mama biologică a lui Milan, dacă are o relație bună cu aceasta.

”Interesul tuturor e ca Milan să fie bine, deci, da. Comunicăm zilnic”, a spus Roxana, specificând că niciunul dintre părinții lui Milan nu lipsește din viața lui.

Vezi și Roxana Vancea, fotografii din vremea în care avea multe kilograme în plus. Cum a reușit să slăbească vedeta și ce mănâncă pentru a arăta așa

Citește și: