Întrebată despre relația pe care o are cu cântăreața Silvia Chifiriuc, ”mama ei vitregă”, răspunsul Oanei Roman a fost unul scurt și cât se poate de categoric.

Întreaga viață de adult a Oanei Roman a fost marcată de despărțiri, pe alocuri și împăcări. Oana Roman a format o familie cu Marius Elisei. Din mariajul celor doi a rezultat o fetiță, Maria Isabela. La sfârșitul anului 2020, Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit. Cei doi au divorțat oficial la notar în data de 15 februarie 2021.

Ulterior, însă, cei doi s-au afișat din ce în ce mai des împreună și și-au reluat relația. Formează acum un cuplu, chiar dacă, oficial, nu mai sunt soț și soție.

Petre Roman a fost căsătorit timp de mulți ani cu Mioara Roman. Cei doi au împreună o fiică, Oana. Mioara Roman mai are o fată, Catinca, dintr-un mariaj anterior. Silvia Chifiriuc este actuala soție a fostului premier al României, Petre Roman. Din mariajul lor a rezultat un copil, un băiețel, Petrus. Cei doi și-au unit destinele în anul 2009.

Ce relație are Oana Roman cu Silvia Chifiriuc, soția tatălui său. ”Nici nu vreau să discut asta”

Întrebată, în cadrul unui interviu pentru impact.ro, ce relații are cu actuala soție a tatălui său, Silvia Chifiriuc, Oana Roman a răspuns scurt și răspicat: Nu avem relații. Și nici nu vreau să discut asta”.

Adevărul despre relația dintre Petre Roman și fata Oanei Roman

Cât despre relația dintre Petre Roman și fiica sa, iată cum stau lucrurile. S-a reapropiat de tatăl ei, mai cu seamă că fiica sa are o relație bună cu fostul premier.

Oana, Petre și Isa s-au vazut aseară, la o expoziție de artă, iar câteva instantanee au fost deja postate pe rețelele de socializare.

Înainte de asta, Oana Roman își văzuse tatăl, pe Petre Roman, în urmă cu o lună: ”Cred că acum vreo lună. Isa îl iubește foarte mult și e fascinată de el. A văzut și a înțeles ce mare personalitate este el.

Când mergem la el îl întreabă tot felul de lucruri, discută și au o relație ok. Mi-aș dori să ne vedem mai des, dar am un program agitat, el la fel, e și președintele unei universități din Elveția. O parte din timp și-o petrece și acolo. Încercăm să ne vedem mai des, dar nu ne iese întotdeauna”.

De altfel, Oana Roman publica, în urmă cu un an, pe Instagram, o fotografie în care apărea împreună cu tatăl și fiica sa.

3-generatiiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Care mai e starea Mioarei Roman

Pe de altă parte, Oana Roman a spus despre mama ei că aceasta are nevoie de tratament și de îngrijiri medicale permanente.

„E staționară, atât de bine cât poate fi în condițiile date. Mă strădui în fiecare zi ca ea să fie ok, să fiu lângă ea, să primească toate îngrijirile de care are nevoie.

Are și zile mai bune, și mai rele. Necesită îngrijiri și monitorizare permanentă. Are nevoie de tratament, de kinetoterapie, de masaj. Dar eu mă duc la ea în fiecare zi, vine la noi la masă, mergem la coafor, ieșim.”, a conchis Oana Roman.

Vezi și Dezvăluiri din viața de cuplu a Mioarei Roman alături de Petre Roman: ”Am fost pentru el ca un trofeu”

Citește și:

Cum a scăpat Marius Elisei de alopecie. Părul îi cădea în neștire și niciun tratament nu funcționa: ”Am început cu tratamente băbești” Minunea s-a întâmplat!

Jennifer Lopez și rochia scandaloasă, despre care vorbește toată lumea. Din spate – îmbrăcată, din față – dezbrăcată