Cezar Ouatu și-a deschis sufletul într-un interviu pentru Antena Stars. Artistul a confirmat încă o dată că este pregătit să își formeze o familie cu iubita lui și a dat detalii despre relația lor. Totodată, interpretul de operă a dezvăluit cum se înțelege mama lui cu partenera sa de viață.

După ce a mărturisit că relația lui nu este lipsită de neînțelegeri, Cezar Ouatu a vorbit și despre relația pe care o are mama lui cu Raluca. Deși a menționat că ”se înțeleg bine”, artistul a recunoscut că lucrurile sunt puțin mai dificile pentru că este singur la părinți, ceea ce reprezintă ”o problemă mare cu soacra” pentru iubita lui.

„Se înțeleg bine … . Eu fiind singur la părinți, e problemă mare cu soacra, și anume mama de băiat singur la părinți. Dar se înțeleg bine și am reușit să comunicăm frumos. La fel ca în relația mea cu Raluca, lași unul de la celălalt”, a mărturisit Cezar Ouatu, la Antena Stars.

Cine face primul pas spre împăcare în relația artistului

În ceea ce privește relația lui cu Raluca, Cezar recunoaște că nu este totul numai ”lapte și miere”, pentru că amândoi au un temperament destul de vulcanic, dar ajung mereu la un numitor comun.

Fiind ceva mai în vârstă decât iubita lui, artistul susține că el este cel care acționează cu maturitate de cele mai multe ori și face primul pas spre împăcare, atunci când au mici neînțelegeri.

„Eu fac primul pas spre împăcare, că-s mai bătrân, cu toate că și ea a început acum”, a recunoscut artistul.

Vezi și Cezar Ouatu și iubita lui cu 19 ani mai mică, declarații de dragoste în văzul tuturor. Cum o alintă cântărețul

Citește și:

Neti Sandu, copilărie dură în religia penticostală: ”Asta era toată drama”. Cu mama ei nu s-a înțeles deloc

Cum arată în realitate Madonna, la 63 de ani. Apariția rară în public a divei, surprinsă de paparazzi