Unul dintre vecinii i lui Meghan Markle și ai Prințului Harry au dezvăluit pentru tabloidul britanic The Sun,  lista absurdă cu cerințe legate de comportamentul lor în preajma ducilor de Sussex.  Potrivit acesteia, ei nu au voie să se apropie de Megan și Harry  sau să înceapă o conversație cu aceștia decât  dacă ducii de Sussex inițiază discuția.

În plus, nu au voie să intre în contact cu cățeii cuplului, nici dacă aceștia vin la ei. Ei nu au voie să se aproprie de micuțul Archie, fiul lui Meghan și al prințului Harry,  și nu pot să ceară voie să-l vadă. Mai mult, nu se pot oferi nici sa le plimbe cățeii sau să aibă grijă de copil.

Palatul Buckingham a reacționat

Locuitorii din apropierea zonei Frogmore Cottage  susțin că suprinderea lor este cu atât mai mare, cu cât  Regina nu are o astfel de lista de cereri și nu a avut niciodată astfel de pretenții, având în vedere că Windsor este castelul ei preferat.

„Este incredibil. Noi nu am auzit niciodată așa ceva. Toți care locuiesc pe moșie lucrează pentru familia regală și se comportă respectuos. Nu ni s-a spus cum să ne comportam în prezența Reginei. Ea este foarte fericită când oamenii o salută”, spune un angajat al Familiei Regale.

După ce informațiile au ajuns în presă,  reprezentanţii Palatului Buckingham au confirmat pentru US Weekly că într-adevăr a avut loc o întâlnire cu rezidenţii, însă acestora nu li s-a impus cum să se comporte, negând că ducii de Sussex au avut astfel de pretenții: „A existat o discuţie cu localnicii pentru ca ei să ştie cum să îi ajute pe cei doi noi rezidenţi cu orice eventuală problemă şi pentru a-i ajuta să se se acomodeze cu noua casă. Nu există nicio listă oficială cu reguli, iar discuţia a fost una relaxată“.

 

Citește și: