Dorian Popa le-a dezvăluit fanilor recent câteva dintre secretele sale. Iubitul Claudiei Iosif a vorbit despre cum arată regimul pe care-l urmează. A recunoscut că are momente când mănâncă și alimente de tip fast-food, cum ar fi shaorma.

Cum arată regimul lui Dorian Popa

În cadrul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri pe contul său de Instagram, un fan l-a chestionat în legătură cu regimul său, iar artistul nu a ezitat să răspundă. Potrivit spuselor sale, Dorian Popa a scos pâinea, cartofii, pastele și dulciurile din alimentație.

Totodată, cântărețul a recunoscut că uneori „mai trage chiulul” și se delectează și cu mâncare tip fast-food. Așadar, deși mănâncă shaorma, Dorian Popa optează pentru foarte puțin sos și, bineînțeles, fără cartofi.

„O întrebare extrem de bună la care o să încerc să răspund cât se poate de sincer. Când mă apucă pandaliile și mănânc numai proteină low carbs, când mă iau nebuniile și mănânc shaorme și alte lucruri, important e să nu mănânci dulciuri și să încerci să eviți cât mai mult cartofii, pastele și nu pâine. Dacă îți cere corpul fast food măcar să fie shaorma fără cartofi și cât mai puțin sos”, le-a spus Dorian Popa fanilor de pe Instagram, la InstaStory.

Cântărețul a format un cuplu cu Alexandra Stan

Deși are mii de fani în toată țara, cât și în străinătate, puțini știu faptul că Dorian Popa a format un cuplu cu Alexandra Stan în liceu. Cântăreața l-a acuzat pe artist de infidelitate, spunând că la acea vreme ar fi înșelat-o cu o altă fată din Constanța.

„Nu a fost primul sărut, a fost prima relație. Dar chiar m-a înșelat. Cu o fată de la noi din Constanța. Era pe interes, că ea avea super mulți bani. Și eu aveam un alt crush, un golan. Dorian era super romantic. Îmi trimitea versuri de la piese, îmi spunea „my boo”. E un băiat extraordinar, apreciez foarte mult ce face. Le-a dat multora din Constanța peste nas, care au râs de el”, a spus Alexandra Stan la o emisiune tv.

Citește și:

Andrei Ștefănescu, primele declarații despre divorț: „Nu știu ce s-a întâmplat”

O mai recunoști? Avea doar 19 ani când seducea România cu rolul ei din celebra telenovelă „Sclava Isaura”