Prințul Harry continuă seria de dezvăluri în emisiunea sa, în care a vorbit din nou despre momentul în care Meghan Markle, soția lui, i-a mărturisit că se gândește să se sinucidă. El a povestit fanilor ce reacție a avut când a auzit din gura persoanei pe care o iubește că nu mai vrea să trăiască.

Prințul Harry a mărturisit, în cadrul emisiunii sale și a lui Oprah Winfrey pentru Apple + TV,  „The Me You Can’t See”, că se simte rușinat pentru felul în care a reacționat când soția lui și-a deschis sufletul în fața lui și i-a spus că suferă foarte tare și că se gândește să se sinucidă. Astfel, după ce Meghan i-a mărturisit că are gânduri sinucigașe, el s-a îmbrăcat și a mers la un eveniment de caritate desfășurat la Royal Albert Hall, cfiind evoit să-și îndeplinească responsabilitățile regale.

”Mi-e oarecum rușine de felul în care am tratat-o. Îmi era ruşine că era atât de rău. Îmi era ruşine să spun familiei. Datorită sistemului în care ne aflam și a responsabilităților pe care le aveam n-am putut decât să o îmbrățișez rapid, iar apoi să ne schimbăm pentru a participa la un eveniment caritabil la Royal Albert Hall.”, a mai dezvăluit el.

Citește și: Prințul Harry și Meghan Markle au trecut prin momente grele: „Am fost trezit în mijlocul nopții de plânsul ei”

În cel mai recent episod, ducele a explicat cum pot oamenii să interacţioneze cu cei care se gândesc să îşi ia viaţa. El a subliniat importanţa de a le spune că nu sunt singuri.

”Mulţi se tem să fie la capătul celălalt al conversaţiei, pentru că simt că nu au uneltele potrivitte pentru a oferi sfatul bun. Dar ce vrei să spui este că eşti acolo. Asculţi, pentru că să asculţi şi să fii parte din acea conversaţie este, fără îndoială, cel mai bun prim pas pe care îl poţi fac.”, a adăugat el.

Ducele de Sussex a povestit că fosta actrița i-a mărturisit, în timp ce se pregăteau pentru un eveniment important din ianuarie 2019 și era însărcinată în șase luni cu primul copil al cuplului, Archie, cât de rău se simțea psihic și că era gata să-și ia viața.

Citește și: Prințul Harry nu este nici fericit și nici liber în SUA. Comportamentul lui îl dă de gol

”Meghan a decis să-mi împărtășească gândurile sinucigașe și aspectele practice ale modului în care avea să-și pună capăt vieții”, adăugând că ulterior aceasta s-a decis să nu facă acest pas, deoarece nu voia ca Harry să piardă o altă femeie din viața lui.

Citește și: Prințul Harry a dezvăluit motivul pentru care Meghan Markle nu s-a sinucis

Meghan Markle a dezvăluit în interviul pentru Oprah că a avut gânduri sinucigaşe ca urmare a mediatizării sale intense de către presa britanică, iar familia regală a refuzat ca ea să primească ajutor.

„Pur şi simplu nu mai voiam să fiu în viaţă. Şi acestea au fost gânduri constante, terifiante, reale şi foarte clare. Şi m-am dus să văd instituţia şi am spus că trebuie să merg undeva pentru a primi ajutor. Am spus că nu mă simţisem aşa niciodată. Mi s-a spus că nu pot, că nu ar fi bine pentru instituţie”, mărturisea Meghan Markle în cadrul interviului acordat lui Oprah Winfrey în luna martie.

Citește și:

Regina Elisabeta a-II-a, „dezamăgită profund” de prințul Harry. Declarația lui a deranjat-o foarte tare: „A luat totul foarte personal”

E de nerecunoscut fără pletele brune! Ghicești cine e vedeta noastră?