Renée Zellweger a fost considerată una dintre cele mai frumoase actrițe de la Hollywood, dar acum la 51 de ani are chipul distrus de operații estetice.

Celebra actriță se pregătește să joace într-un nou film din seria Bridget Jones. Ea a fost surprinsă de paparazi, la Londra, iar cele mai recente imagini cu ea i-au șocat pe fani. Vedeta este cu greu de recunoscut. Ea a trecut printr-o transformare radicală în ultimii ani, iar fiecare apariție a ei uimește pe toată lumea.

*EXCLUSIVE* Renée Zellweger leaving Erewhon supermarketSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Are fruntea lipsită de riduri și o expresie a feței total schimbată, stârnind de fiecare data zvonuri despre eventuale intervenții chirugicale, pe care actrita nu le-a recunoscut însă niciodată, potrivit Daily Mail. Desele intervenții de „înfrumusețare” se pare că i-au cam șters și înăsprit trăsăturile chipului său, iar zâmbetul ei frumos cu care și-a cucerit fanii pare acum istorie.

Un chirurg estetic de la o clinica din Londra a explicat pentru Daily Mail ca e posibil ca actrița să-și fi făcut chiar și un lifting în zona ochilor pentru ca distanța dintre sprâncene și ochi este mult mai mică decât înainte.

Renée Zellweger a luat Oscarul pentru rolul din „Cold Mountain”

Deşi este pe jumătate elveţiană şi pe jumătate norvegiană, actriţa s-a născut în Katy, Texas, un oraş mic de lângă Houston. A luat lecţii de actorie pe când era încă la colegiu. După absolvire, a debutat cu un mic rol în pelicula lui Richard Linklater, ”Dazed and Confused” (1993), potrivit Agerpres.

Foto: Profimedia