Meghan Markle a apărut pentru prima dată după ce a născut cu bebelușul și soțul ei pe treptele castelului Windsor. Îmbrăcată într-o rochie albă, aceasta nu și-a ascuns burtica și a fost toată numai un zâmbet.

 

Soția prințului Harry a mărturisit că fiul ei este foarte frumos și cuminte. Întrebată de jurnaliști cu cine seamănă bebelușul Sussex, Meghan a răspuns fără să sta pe gânduri: „Încă încercăm și noi să ne dăm seama (cu cine seamănă)”.

Și prințul Harry a reacționat imediat, la această întrebare.

„Toată lumea spune că bebelușii se schimbă foarte mult în primele două săptămâni, așa că vom urmări ce se va întâmpla luna această. El se schimbă de la o zi la alta, așa că cine știe”, a spus Harry. Mai mult, acesta a declarat că este grozav să fii părinte. „Să fii părinte e grozav. Au trecut doar două zile și jumătate, trei zile, dar suntem extrem de încântați că avem micul nostru ghemătoc de bucurie”, a spus Harry.

Meghan și prințul Harry au dat primul lor interviu de când au devenit părinți, la două zile de la venirea pe lume a fiului lor, fiind și pentru prima dată când l-au prezentat lumii pe bebelușul lor, fiind făcute publice primele imagini cu micuțul.

„Are cel mai dulce temperament. Este foarte calm, este de vis’, a declarat Meghan. „Este magic, cu adevărat magic. Am doi dintre cei mai buni băieți din lume și sunt foarte fericită. Este grozav’, a mai spus Meghan.

CItește și: