Apare tot timpul zâmbitoare și vorbește încântată despre fiul ei și al lui Ștefan Bănică Jr. Lavinia este o mămică dedicată și a decis să le răspundă fanilor și să le spună cum s-a schimbat viața ei de când a devenit mamă.

Ce i-a răspuns Lavinia Pîrva unui fan curios când a fost întrebată despre fiul ei. Cuvintele ei vor emoționa orice mămicăSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

 

Lavinia Pîrva a slăbit spectaculos

„Astăzi cineva m-a întrebat ce s-a schimbat in viața mea de când am devenit mamă. Am răspuns: TOTUL…Am cunoscut un sentiment unic de iubire infinită ,o dorința imensă de a-i oferi puiului meu tot ce este mai bun pe acest pământ, am simțit cu adevărat pentru prima data un sentiment de fericire care nu se compara cu niciun altul de pana acum. O bucurie fără margini,care mă face sa mă simt o femeie împlinita, puternică și demnă!Am inteles acum toată grija pe care părinții mei mi-au purtat-o de când m-am născut si mi-o vor purta mereu ,indiferent de vârsta pe care o voi avea!Am inteles acum ce contează cu adevărat in viața!!!”, a scris cântăreața pe Instagram, alături de o imagine în care apare mânuța copilului.

Se vede că îi priește viața de mămică, iar cele mai recente imagini cu ea arată că artista a slăbit spectaculos. Deși a luat foarte multe kilograme în sarcină, ea a reușit să le dea cu ușurință jos și reușește să împace cu succes cariera cu viața de familie.

Citește și: