În ultima vreme a fost destul de absentă pe rețelele de socializare, dar e de înțeles de ce. Monica Gabor pare foarte fericită alături de familia ei din SUA și se pare că a decis să-și dedice tot timpul soțului ei și celor doi copii, băiețelul lui Mr Pink, Anthony, și Irinuca. Drept dovadă stau și imaginile postate de vedetă pe Instastory. Monica le-a arătat fanilor cum arată zilele ei de weekend în SUA. Mai exact, ea a postat o imagine de pe o plajă din Malibu, unde s-a relaxat alături de familia ei, la un picnic în timp ce priveau un superb apus.

Monica Gabor s-a căsătorit cu Mr Pink. Tatăl ei a fost cel care a dat-o de golSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Luna ianuarie a fost una plină de evenimente pentru Monica. Ea și-a sărbătorit ziua de naștere oe 8 ianuarie, iar pe 18 ianuarie au sărbatorit-o pe Irinuca care a împlinit 14 ani și s-a transformat într-o adolescentă fermecătoare, ce seamănă perfect cu mama ei.

Mai mult, Monica a dezvăluit pe Instagram că a plecat în vizită la sora ei, Ramona Gabor, în Dubai, unde aceasta promovează de zor colecția lor de parfum: Gabor Prive.

După divorțul de Irinel Columbeanu, Monica Gabor s-a mutat în SUA, unde și-a găsit fericirea în brațele lui Mr Pink, un chinez stabilit în Malibu, cu o avere estimată la 3 milioane de dolari, iar mulți s-au întrebat dacă frumoasa șatenă s-a căsătorit cu acesta sau nu. Fosta scorpie de la Izvorani a lămurit, acest lucru și a dezvăluit într-un comentariu la niște poze publicate pe instagram că Mr Pink este cumnatul Ramonei Gabor, deci soțul ei.

Citește și:

Certuri aprinse la Survivor România. Zannidache, declarații fără perdea despre fetele din echipă: „Le-am spus de atâtea ori subtil că sunt…”

Celebrul prezentator TV Larry King a murit după ce s-a infectat cu COVID-19