Concret, vedeta s-a pozat îmbrăcată sport și foarte vesel, în blugi rupți, o bluză în culori vii și pantofi cu inimioare roșii.

Fosta prezentatoare TV a marcat momentul aniversar pe Instagram, cu un mesaj profund, în care se expune ca un om obișnuit, și transmite că ”dincolo de masca noastră se ascunde un suflet mare. Dincolo de chip, e un creier ce naște idei care pot face minuni”.

Ce dorință are Andreea Marin la 47 de ani

La vârsta de 47 de ani, fosta prezentatoare TV nu își dorește averi, vacanțe sau alte lucruri la care, poate, alții visează. Nu își dorește decât liniște și simplitate.

„Îmi promit ca, la 47 de ani împliniți azi, să nu uit să mă privesc în oglindă și să văd mereu dincolo de aparențe, de lumini și de umbre, de riduri, de cearcăne sau de machiaj. Dincolo de masca noastră, se ascunde un suflet mare. Dincolo de chip, e un creier ce naște idei care pot face minuni. Dincolo de haine, e un corp imperfect, dar perfect capabil să miște munții la nevoie, pentru a schimba vieți în bine. Pântecele noastre făuresc vieți. Pieptul nostru le hrănește. Inima noastră le iubește și le ocrotește.

Cu oglindă sau fără, se află oamenii cei adevărați, în stare să adune cioburi la nevoie și să facă noi oglinzi care să reflecte lumina în jur, cu mâinile lor”, a transmis Andreea Marin pe rețelele de socializare.

Andreea Marin, despre relația sa cu Adrian Brâncoveanu

Andreea Marin a fost căsătorită de trei ori și a avut mai multe relații cu bărbați celebri din România.

În prezent, Andreea Marin se află într-o relație cu Adrian Brâncoveanu. Cei doi sunt împreună de mai bine de patru ani.

Invitată la podcastul lui Damian Drăghici, Andreea Marin a povestit despre relația sa cu fostul consul al României în Libia, Adrian Brâncoveanu.

Întrebată cum a fost cucerită, Andreea a afirmat că între ei nu a fost dragoste la prima vedere. ”Cred că, de fapt, pe noi ne-a unit suferința. Fiecare pierduse un om drag extrem de apropiat. Eu, pe tatăl meu. Și în felul ăsta ne-am apropiat, vorbind despre lucruri dureroase și grele pentru noi. N-a fost dragoste la prima vedere. Lucrurile au venit în timp și, cred eu, într-un mod sănătos”, a spus Andreea Marin.

Violeta, sărbătorită acum o săptămână

În urmă cu doar o săptămână, fiica ei și a lui Ștefan Bănică Jr., Violeta, a împlinit 14 ani. Mama sa i-a transmis un mesaj plin de iubire pe Instagram, cu ocazia zilei de naștere: ”La mulți ani, Violeta mea frumoasă și bună! De 14 ani, mai mult decât pot spune cuvintele, vorbește dragostea mea… Te iubesc cu toată inima!”, a fost mesajul scris de Andreea Marin pe Instagram.

Vezi și Andreea Marin a fost luată cu Ambulanța de pe stradă. Vedeta a povestit cum a ajuns în această stare

Citește și:

Maria Dragomiroiu, imagini rare alături de cei patru nepoți

„Îmi era destul de frică”. Clipele prin care a trecut Monica Bîrlădeanu înainte să ajungă o actriță celebră