Adorabila Lia Elena Dragomir, fetița de 2 ani și aproape opt luni a Danei Rogoz, este în perioada de fascinație pentru tatăl ei, regizorul Radu Dragomir. Așa se face că, pentru toate activitățile, Lia cere prezența sau ajutorul tatălui. Dana Rogoz a admis și că e geloasă, și că doare această schimbare.

Ce probleme are Dana Rogoz cu fetița ei: „Mă doare, jur”

„Trebuie să vă mărturisesc ceva. Lia trece prin etapa în care, în cea mai mare parte a timpului, îl vrea DOAR pe Radu. Și mă doare, jur. A început să dea primele semne acum vreun an, imediat după ce nu am mai alăptat-o, iar Radu a început să o adoarmă mai des, în locul meu. La momentul acela mă bucuram că reușește și el singur să preia anumite ritualuri cu ea, fără să mai fie dependentă de mine.

Apoi a început să ne amuze, căci de fiecare dată când eu îi cântam ceva, mă oprea brusc și îi cerea lui Radu să continue. Nu știu dacă mă înțelegeți, dar chiar mă străduiam să îi fiu simpatică, dansând și cântând în fața ei, apelând la toate «trucurile» de Abramburica :))) Nimic. Un simplu lălăit de-al lui Radu era ascultat cu cea mai mare admirație…

radu-dragomirSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Buuun, amuzant în prima fază. Dar acum, la 2 ani jumate, eu pot să o adorm doar dacă nu e Radu acasă, altfel cere sa vina și el sau să rămână doar ei doi. A ajuns până în punctul în care dacă se impiedică și cade pe stradă, iar eu sar repede și o ridic, ea să se arunce din nou, strigând: „Nuuuu, mama, tata mă ridică!”. Sigur că mă îmbrățișează și mă pupă și îmi spune că mă iubește și că avem în continuare momentele noastre de drăgălit.

Dar când e vorba de ales la cine să stea în brațe sau cine să o îmbrace, clar „tata”. Și, repet, mă doare. Sunt geloasă! Nu-i spun nimic, evident, dar îmi trec prin minte numai replici de genul „te-am purtat în burtică!!!”, „ai stat la sânul MEU!”… :))) Drept urmare, vă întreb pe voi, părinți de fete: etapa asta a lor de atașare/dependență de tati cum se gestionează corect? Că nu vreau să o forțez în niciun fel, evident, dar în același timp simt că și Radu are uneori nevoie disperată de ajutorul meu, pe care ea îl refuza categoric în episoadele de rebeliune specifice toddlerilor. Ce să fac? Îl trimit pe Radu în vacanță o perioadă?”.

Citește și: Cum a venit Moș Nicolae la copiii vedetelor. Valentina Pelinel, Dana Rogoz și Mihai Morar au publicat imagini adorabile

Citește și: Dana Rogoz, jignită pe Facebook, în legătură cu vârsta soțului, cu 18 ani ani mai mare. Răspunsul vedetei nu lasă loc de replică!

Citește și: Ce bine se înțeleg copiii Danei Rogoz cu fratele lor de 21 de ani! 10 poze adorabile de la ziua lui Barbu, fiul cel mare al lui Radu Dragomir. Cine este mama băiatului

Citește și: Înregistrarea care a strâns peste 100.000 de aprecieri! Fanii Danei Rogoz sunt cuceriți total! Ce e în stare să facă Lia, la cinci luni!