Bănel Nicoliță a rămas în relații bune cu fosta soție și cu fetițele, de care se îngrijește cât de mult îi permite timpul.

Bănel Nicoliță, despre viitorul iubit al fostei soții

Bănel Nicoliță a mărturisit că are pretenția ca nimeni să nu se atingă de fiicele lui. Cu toate astea, fotbalistul nu are nimic împotrivă cu faptul că fosta lui soție își va reface, probabil, viața pe viitor. Asta, deși, dacă ar fi după el, nu ar fi deloc exclusă o împăcare, după cum declara el nu demult.

Bănel Nicoliță a fost întrebat și dacă ar mai vrea un copil, însă răspunsul lui a fost unul negativ, el dedicându-le lor tot timpul de care dispune.

„Am două fete și nu aș mai vrea (n.r un copil) pentru ele, în primul rând.

Sunt cele mai cuminți, cele mai frumoase. Mergem în oraș, mergem mâncăm, ne plimbăm. (…) Nu duc lipsa nimănui. Dacă fetele sunt la mama lor, sun eu și invers. Avem o comunicare bună. (…)

Nu are voie nimeni să se atingă de copiii mei, indiferent de ce bărbat va fi în viața ei, n-are voie să se atingă nici cu un deget”, a mărturisit Bănel Nicoliță, pentru Antena Stars.

Ce a spus despre relația pe care o are cu fetițele lui

Bănel Nicoliță este un tată model, iar chiar dacă nu mai este alături de fosta lui soție, fetițele lui nu îi simt lipsa, asta pentru că fostul fotbalist are mare grijă să le fie alături. Sportivul este un tată mândru și devotat.

„Ca tată, sunt foarte mândru de ele, sunt foarte mulțumit și le mulțumesc din toată inima că sunt alături de mine. Una din fetele mele, cea mică, deja face gimnastică și mă bucur că a luat de la mine sportul, care este cel mai frumos, cel mai plăcut. Și cea mare face un sport, face scrimă”, a spus fotbalistul, în urmă cu ceva timp.

Fosta soţie a lui Bănel Nicoliţă, despre divorţ! Cum se comportă, de fapt, Bănel cu copiii

Fosta soţie a lui fotbalistului, Cristina Nicoliţă, a făcut și ea declarații despre divorț. Ea a decis să pună capăt căsniciei cu fostul fotbalist al Stelei din cauza sumelor uriaşe pe care le-a investit soţul său la echipa din Făurei, patronată de acesta.

Cristina are doi copii cu Bănel Nicoliţă, Amalia şi Natalia. Tatăl fetiţelor continuă să fie activ în viaţa lor şi nu întârzie cu plata pensiei alimentare, a declarat femeia.

„Acum sunt bine. Bănel ține legătura cu copiii în continuare, nu este indiferent. Le plătește pensia alimentară, vine și îi vizitează. Nu are un program stabilit în privința acestui lucru. El vine când poate sau când au nevoie copiii de el. Îi pasă de cei mici, nu îi neglijează.

În momentul de față eu mă ocup de copii si de grădiniță, în rest nimic, nu mi-am mai deschis o altă afacere sau am alt proiect în minte„, a declarat Cristina Nicoliţă.

Adevăratul motiv al divorțului

Nicoliţă dă asigurări că nu a fost acuzat de infidelitate de fosta lui soţie. Recunoaşte însă că a pierdut sume importante de bani la echipa din Făurei, pe care a finanţat-o.

„Sincer, nu mă așteptam să divorțez, dar în viață orice e posibil. Într-un fel, mă bucur, pentru că nu o femeie a fost motivul, fotbalul a fost. Pentru că am acceptat să mă duc la mine, la echipa mea de suflet, la Făurei. Fosta mea soție nu a fost de acord și atunci OK și i-am spus „Nu ești de acord, divorțăm» și am divorțat”, a spus Bănel Nicoliță.

Fostul favorit al lui Gigi Becali anunţă că, în momentul de faţă, numai 10-15 persoane au mai rămas alături de el.

„În ambele sensuri am fost dezamăgit, și de oamenii pentru care eu am riscat tot. Am riscat bani, familie, copii… multe chestii. Și acei oameni nu m-au apreciat. Și atunci durerea e dublă sau triplă. Am suferit foarte mult și știu doar eu cât de mult am suferit și cât de greu a fost să trec peste un divorț când știu că acei copii au nevoie de ambii părinți.

Eu i-am dat dreptate fostei mele soții de la început. Doar că îmi doream să mă sprijine. Pentru că până la urmă fiecare om are nebunia lui, are ceva în cap”, a mai spus fostul jucător al Stelei.

Vezi și Până la urmă de ce a divorțat Bănel Nicoliță? A fost o femeie la mijloc? Mai există șanse de împăcare cu mama fetițelor lui? Fostul fotbalist pune cărțile pe masă

Citește și:

Sacrificiile făcute de Alina Laufer și soțul ei pentru a deveni părinți: „Am luptat cu această infertilitate. Am explorat inclusiv ideea de fertilizare cu donator”. Povestea răbdării și a credinței, pas cu pas

Kate Middleton, dezvăluiri emoționante despre Prințul Louis, absent la înmormântarea reginei. Ce întrebare inocentă și adorabilă i-a adresat micuțul de 4 ani