A postat o fotografie de pe vremea când avea 28 de ani și era în plină formă, iar picioarele, încălțate cu sandale cu platformă erau numai fibră, și una de acum, când sunt dureros de umflate.

Jessica Simpson, provocarea de 10 aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

E drept, cântăreața și actrița este însărcinată pentru a treia oară, o surpriză totală, dacă nu chiar un ”miracol”, așa cum spune ea, din moment ce a rămas gravidă deși purta sterilet.

Multe femei se confruntă cu picioarele, mâinile și fața umflate în timpul sarcinii, dar pentru Simpson este o suferință nouă, ceva ce nu i s-a mai întâmplat la celelalte două sarcini. De altfel, vedeta a și cerut fanilor să-i dea sfaturi pentru a remedia această problemă.

Jessica Simpson, în vârstă de 38 de ani, a luat deja proporții, iar burtica ei e tot mai mare, pe zi ce trece. Simpson, care este și o femeie de afaceri de succes, mai are pe Maxwell “Maxi” Drew, o fetiță de 6 ani, și pe Ace Knute, un băiețel de 5 ani. Simpson, care s-a căsătorit în 2014, a anunțat că este însărcinată și că va avea o fetiță, în luna septembrie a anului trecut.

Citește și: