Tudor Gheorghe a vorbit recent la Antena 3 despre patriotism, despre viitor, dar şi despre cum se descurcă cu banii, mai ales în contextul creșterri facturilor. De asemenea, maestrul a vdezvăluit și ce sumă de bani primește de la statul român. 

Vorbind despre viața în România, despre valori și cum e percepută țara noastră, maestrul a spus: „Nu cred că ne ţine cineva. Că vezi doamne, de afară ni se pun piedici. Nu.

Noi suntem cu cozile noastre de topor, noi suntem cei care ne-am vândut ţara şi am făcut-o pe gratis pentru interesele meschine, minore ale unor indivizi care, este adevărat că, s-au îmbogățit şi ei şi copiii şi strănepoții lor, şi nu o să-i judece nimeni, din păcate.

Dar asta este viaţa. Eu cred însă că această ţară mai are resurse, nu din punct de vedere material. Că resurse există sub pământul ăsta.

Se ştie că avem gaze, avem potențial energetic foarte mare. Avem un potențial creator extraordinar. Asta trebuie speculat, cu asta trebuie noi să ne ducem în străinătăţuri”.

Întrebat dacă l-au speriat facturile la energie şi gaze, Tudor Gheorghe a mărturisit că fiul său îi plătește facturile.

„Am marea șansă că nu am noțiunea lor. Nu ştiu despre ele. Mi le plătește fiul. Ei se ocupă, eu nu am noțiunea banilor”, a mai spus el. Amintim că recent artistul a rămas văduv. În luna ianuarie s-a împlinit un an de când soția lui a plecat la cele sfinte.

Pensia pe care o primește maestrul Tudor Gheorghe de la statul român

Tudor Gheorghe a declarat că primește de la stat o sumă de 3.000 de lei. Artistul consideră că este o pensie bună pentru un artist.

„Am o pensie bună asigurată de la stat, cred că vreo 3.000 de lei liniștiți, dacă îmi şi măresc acuma. Pentru un artist este o pensie bună”, a mai spus Tudor Gheorghe.

Vezi și Tudor Gheorghe pare să nu îmbătrânească! Tratamentul naturist pe care îl urmează cu strictețe, la 76 de ani

Citește și:

Adelina Pestrițu a transmis un mesaj tranșant. Ce a supărat-o pe vedetă?

Cum arăta Cristina Ich la 17 ani. Vedeta și-a uimit fanii cu ultima fotografie postată: „Ținuta de la Georgeta la purtător”