Duse sunt vremurile în care se distrau prin restaurante. Acum, cei doi îşi chivernisesc banii şi au renunţat la plăcerile nevinovate. Viorel Lis, de exemplu, nu mai are bani de păcănele, plăcerea lui de mulți ani. Oana, care mult timp a fost o femeie întreținută, muncește acum. Câștigă din şedinţele de terapie pe care le face după ce a studiat Psihologia.

Când Oana s-a măritat cu Viorel Lis, gurile rele au spus că o face pentru bani, dar iată că faptele ei au dovedit contrariul. Deşi există o diferenţă de vârstă de 35 de ani între ei, iată că aceasta a ajuns să îi fie lui Viorel Lis un real sprijin, acum, la bătrâneţe.


Sănătatea îi este din ce în ce mai şubredă şi face slalom între spital şi casă, iar pensia este atât de mică încât calculează totul, leu cu leu.

Ce pensie are Viorel Lis

“Cheltuielile lunare sunt foarte mari. Eu sunt o femeie tânără, mai am şi eu nevoie de o manichiură, de un epilat, dar nu prea se mai poate.

Iar Viorel este un pensionar cu pensie de nimic. Ia 3.000 de lei, după ce a fost primar general. Nu este ca pensionarii din SUA, care merg în cadru, în vacanţe şi au bucuriile lor. Noi abia ne plătim medicamentele.

Dacă Viorel ieşea la pensie imediat, după ce a fost la primărie, ar fi avut o pensie mult mai mare, dar legea s-a schimbat şi a ajuns să ia cât o femeie de serviciu. Nu mi se pare echitabil”, a povestit Oana pentru Click!.

Fostul primar a fost recent nternat, iar medicaţia pentru o săptămână l-a costat toată pensia.

“Nu ştiu dacă sunteţi în temă, dar la un AVC minor trebuie să faci RMN. Am dat 12 milioane de lei vechi ca să nu stăm în aşteptare. Medicamentele costă foarte mult, unele sunt subvenţionate de stat. Ia 11-15 pastile în mod normal, însă statul îi dă doar 7 pastile gratuit, pentru că are statut de revoluţionar.

Are nişte parestezii din cauza statului în casă, s-a atrofiat de la perioada asta sedentară. Am făcut test Dopller. Dacă nu am fi cheltuit anumite sume de bani, Viorel nu ar mai fi fost astăzi în viaţă.

Din fericire am început să câştig şi eu din şedinţele de la terapie. Nu am un salariu aşa mare, pentru că depinde de clienţii pe care îi am. Nu mă pot angaja program întreg deoarece trebuie să fiu cu Viorel tot timpul, să am grijă de el”, a mai spus Oana Lis.

Problemele cu Viorel au îngrozit-o, iar pensia mică pe care o încasează el, toate acestea sunt o lecţie pentru Oana, drept pentru care a decis să îşi strângă bani pentru zile negre.

“Am învăţat lecţia asta pentru bătrâneţe. O să-mi strâng bani şi chiar mă gândesc la o pensie privată. Altfel o să păţesc mai rău ca Viorel”, a conchis soţia fostului edil.

Oana Lis s-a împăcat cu fratele ei

Trecând prin atâtea lecții de viață, Oana Lis, în vârstă de 42 ani, a decis să revină la sentimente mai bune și în relația cu fratele ei mai mic. S-au împăcat și acum au o relație cum nu se poate mai bună.

“Îmi dau și lacrimile. M-am împăcat și cu fratele meu. Mă mai ajută el cu bani. Nu mi-aș fi închipuit niciodată că vom ajunge la asta. Eram certați, nu mai vorbeam de trei ani, m-a dezamăgit. Dar a înțeles și el că nu poți fi alături de persoanele dragi numai verbal, numai prin telefon.

L-a ajutat și Viorel pe frati-miu când era mic, i-a plătit școala de șoferi, cu mai multe. El acum muncește, a plecat în Olanda.

Eu pe frati-miu l-am crescut ca pe copilul meu, am făcut sacrificii mari pentru el, și mă bucur că acum le vede. Acum mă întreabă ce fac, dacă am nevoie de ceva“, a spus Oana la Măruță.

Vezi și Viorel Lis a decis cui îi lasă averea. Ultima dorință a fostului primar al Capitalei

Citește și:

Interviu EXCLUSIV Ana Maria Mărgean (Românii au talent): ”Lumea păpușilor este una perfectă”

Ce mare s-a făcut băiatul Dianei Munteanu! David a împlinit 12 ani!