Silviu Prigoană s-a pensionat la doar 55 de ani. Deși mai avea 10 ani până la vârsta de pensionare, omul de afaceri a decis să iasă la pensie. Acest lucru a fost posibil datorită contribuțiilor pe care le-a plătit în mod voluntar, arată Huff.ro.

Acesta primește de la stat o sumă frumușică, la care cei mai mulți dintre noi nici măcar nu îndrăznesc să viseze.

În cadrul emisiunii lui Denise Rifai, el nu s-a sfiit să vorbeascăt despre pensia sa. Silviu Prigoană a spus că primește lunar 32.000 de lei net, plus 5.000 de lei de la Camera Deputaților.

Cu toate acestea, se declară nemulțumit de banii primiți de la stat și susține că așteaptă majorarea de 40% promisă de Guvern, iar abia atunci va fi cu adevărat satisfăcut din punct de vedere financiar.

Într-o manieră amuzantă, el a spus că, în momentul în care va ajunge la o pensie de 10.000 de euro, va putea da un anunț la matrimoniale, unde să se laude cu veniturile sale de pensionar tânăr.

„Sunt pensionar din octombrie 2019. Am avut niște contribuții uriașe la pensii, că eu am contribuit voluntar. Am avut dreptul să mă pensionez cu 10 ani mai devreme. Și era păcat să nu ies la pensie și să nu beneficiez de acea contribuție a mea.

32.000 de lei net, plus 5.000 de lei de la Camera Deputaților. Adică am 37.000 de lei, aștept mărirea de 40%, așa cum s-au lăudat guvernanții ca să ajung la 47 – 48.000 de lei, cât e cursul (euro – n. red.). Să am 10.000 de euro pe lună ca să dau și eu anunț la matrimoniale «Tânăr pensionar, cu pensie atractivă, aștept ofertele»”, a spus afaceristul în emisiunea de la Kanal D.

Vezi și Ce mari au crescut băieţii Adrianei Bahmuţeanu şi ai lui Silviu Prigoană! Cu cine seamănă?

Citește și:

Anca Serea s-a întors la pupitrul știrilor. Unde va putea fi urmărită de astăzi?

Încă un bebeluș regal! E anul lor!