Recent, s-a scris că actorul ar avea o pensie de 1.300 de lei. Sătul să mai fie compătimit, artistul a spus pentru playtech.ro cum stau lucrurile.

“Nu este adevărat, nu am o pensie atât de mică. După 53 de ani de activitate, nici nu aveam cum să primesc doar atât.

Am o pensie lunară de peste 5.000 de lei, plus banii pe care îi primesc din drepturile de artist.

Nu am ajuns la sapă de lemn. Nu am cum, pentru că am muncit toată viața, nu am cum să primesc o pensie atât de mică”, a declarat actorul.

Și pentru că tot în presă au apărut imagini cu actorul pozat în baruri, Mitică Popescu a vrut să spună și cum stau lucrurile pe acest subiect. ”Am văzut prin presă că stau prin baruri și beau tot felul de băuturi alcoolice, dar nu este adevărat, eu consum doar bere fără alcool”, a explicat el.

Nu s-a vaccinat pentru Covid

Actorul a avut ceva de comentat și legat de restricțiile în vigoare și perioada pe care o traversăm: “Nu am avut COVID-19, mulțumesc lui Dumnezeu, am fost sănătos.

Încă nu m-am vaccinat, dar văd că ne constrânge până ajungem să ne vaccinăm cu toții.

Nu îmi plac aceste noi restricții, este foarte greu că am ajuns să stau cu ceasul după mine să mă duc la magazin ca să nu închidă. Este adevărat că nu doar mie îmi este greu, ci tuturor, nu sunt eu victimă”, a mai spus el.

Vezi și Vremuri grele pentru artiști, nevoiți să trăiască din pensie în această perioadă. Care e pensia Mariei Dragomiroiu: ”Cam cum aş putea să trăiesc?”

Citește și:

Ilie Năstase și Ioana Simion au depus actele de divorț și așteaptă decizia, dar vine Paștele. „Cum oare să-l las singur pe Ilie?!”

Ion Țiriac a avut Covid-19 la 82 de ani! Cum se simte în prezent omul de afaceri și de unde a luat virusul