Cântăreața în vârstă de 72 de ani încasează de la stat 760 de lei pe lună. ”760 de lei este pensia mea, dar nu mă plâng. Nu e normal, dar nu am ce face”, a declarant ea într-o emisiune TV.

Totuși, nu face din asta un capăt de țară, e cumva resemnată. ”Sunt la ţară bătrâni care au 100 de lei. M-am născut în ţara asta, iubesc România, dar păcat că este locuită.

Probabil că atâta meritam şi atât mi-au dat. Ce mare brânză? M-am văitat eu vreodată? Şi nici n-am să mă vait. Mie nu-mi place să mă vait. Asta e, a mai spus cântăreața.

Se consideră, însă, un caz fericit, pentru că ea încă mai poate face bani. ”Mă duc, muncesc, alerg, cânt frumos. Vine lumea la spectacol şi asta e.

Nu îmi place să mă vait pentru că vreau să-ţi spun o chestie. În ţara ast sunt oameni mult mai amărâţi ca noi, înmiit mai amărâţi ca noi. Şi lumea ne iubeşte aşa cum suntem noi, să venim la televizor să cântăm, să facem haz de necaz. Lumea nu trebuie să ştie amărăciunile noastre. Venim aici să ne văităm şi să plângem? Nu. Venim să facem sufletul frumos. Să ne iubească lumea aşa cum suntem, mai spunea artista.

Mirabela Dauer cântă din 1963, când debuta alături de formația Roșu și Negru. Din 2004 colaborează cu Rareș Borlea (Raoul).

Vezi și Mirabela Dauer a vrut să se călugărească: „Îmi alesesem și mănăstirea”. De ce ține și sărbătorile noastre și pe cele evreiești

Citește și: