”Dragii mei, trecem prin nişte momente foarte grele cu toţii şi trebuie să găsim puterea să mergem mai departe. Eu şi Bebe ne găsim puterea prin copiii şi mai ales nepoţii noştri”, spune Maria Dragomiroiu. Artista a dezvăluit chiar ea, la un moment dat, că, după o carieră de 40 de ani, are o pensie de 12 milioane.

“Am ieşit la pensie şi, după 40 de ani de muncă, am 1.200 lei. Cam cum aş putea să trăiesc? Eu, care am dăruit atâta bucurie oamenilor care îmi ascultă cântecele? Cum să trăiesc cu 1.200 de lei?”, mărturisea solista.

Totuși, Maria Dragomiroiu nu e o artistă care să trăiască de pe o zi pe alta. Din banii strânşi cu grijă înainte de pandemie, artista a donat 100 de milioane şi pentru medici, un gest pe care nu mulți artiști români l-au făcut.

„Nu mă dau banii afară din casă, trăim normal. Am donat şi noi, eu cu soţul meu, 100 de milioane pentru medici. Din ce aveam strânşi”, a mărturisit solista pentru Fanatik.ro.

Vezi și Mirabela Dauer a spus ce pensie are, după mai bine de 50 de ani de carieră artistică: ”Probabil că atâta meritam şi atât mi-au dat”

Citește și: