A scăpat acum trei ani de la moarte și de atunci se bucură de fiecare clipă din viață, pe care o trăiește la intensitate maximă. Asta, chiar dacă nu prea are cu ce.

Celebra actriță din grupul de comedie Vouă a vorbit recent despre pensia infimă pe care o primește de la stat, spunând că ar fi „murit de foame” dacă nu ar fi fost soțul ei.

„Am o pensie amărâtă, de 1.400 de lei, am și facultate și o viață de muncă. Iar din această sumă cam 600 de lei mă costă medicamentele. Dacă n-ar fi fost soțul meu ar fi fost jale. Cu ce să trăiești? Aș fi murit de foame!”, a mărturisit ea.

Nu sunt vaccinată, pentru că am probleme cu inima”

În plus, perioada e foarte dificilă pentru ea. ”Mi-e frică să ies din casă, nu sunt vaccinată, pentru că am probleme cu inima. Dacă cineva îmi garantează că voi fi bine, după vaccin, acum îl fac. Dar, eu am operație pe motoraș, la inimă.

”Nici acum, la trei ani de la intervenția chirurgicală, nu mai sunt cum eram la început. Credeam că voi reveni, dar cu inima nu e de glumit. Nu mai am putere, mă feresc să-mi forțez inima, mi-a limitat niște lucruri, am tot sperat.

Ea, sărăcuța, e în parametri, dar se lasă mai greu. N-am voie să fac sport, doar plimbări”, a mărturisit actrița

Și-a rugat soțul să țină parastasul la discotecă

Acum trei ani, Marinela Chelaru a sfidat moartea și a trecut printr-o operație dificilă la inimă.

Convinsă într-un final de medicul său cardiolog să fie supusă unei intervenții chirurgicale, actrița și-a luat rămas bun de la soțul ei înainte de a intra în sala de operații, de teama că nu se va mai trezi.

Convinsă fiind că nu va supraviețui operației pe cord, artista din grupul Vouă și-a luat adio de la partenerul ei de viață, rugându-și soțul să facă parastasul într-un club, pentru a-și aduce aminte de ea cu veselie.

„A venit doctorița acasă, să mă convingă. A vorbit și cu soțul meu, căruia i-a spus că dacă refuz operația la inimă mă găsește moartă, în pat, lângă el.

La inimă sunt trei vene care pompează sânge și care țin inima în mișcare, iar una dintre ele se necrozase, dacă pocnea muream. Dar, am trecut cu bine peste operație.

Am fost foarte speriată, am dat mâna cu moartea, recunosc, înainte de operație. Mi-am luat ”Adio!” de la bărbat, i-am zis că-l aștept, să nu plângă, iar dacă mor să nu facă vreun parastas trist, ci să meargă cu prietenii la discotecă, căci și mie mi-a plăcut distracția.”, a completat faimoasa actriță pentru sursa citată.

Vezi și Ce pensie încasează Maria Ciobanu în SUA? Cât îi dă statul român și cât cel care a ”înfiat-o”

Citește și:

Olimpia Melinte, despre cel mai greu moment din viața ei: ”Cu o voce metalică, disperată, ca o lupoaică ce urlă după puiul ei le-am strigat – Unde e copilul meu? Cum e?”

Denisa de la Bambi a dat lovitura în afaceri. Ce s-a întâmplat chiar de ziua ei?