Judecătorii au stabilit că Laurențiu Reghecampf are de plătit 2000 de euro lunar pensie alimentară pentru Bebeto!

Vineri, 22 iulie, Tribunalul Ilfov a judecat apelul  depus de antrenorul Laurențiu Reghecampf împotriva ultimei hotărârii a Judecătoriei Buftea, prin care acesta din urmă a fost obligat la plata unei cote de 1/3 din totalul veniturilor sale lunare. 

În contextul actual al salariului de 40.000 euro, pe care antrenorul îl obține de la noua formație din prima ligă din Azerbaijan, Neftchi Baku, unde este în prezent antrenor, valoarea pensiei de întreținere ar fi depășit 7000 euro lunar. 

În decizia pronunțată vineri, Tribunalul Ilfov a admis apelul lui Laurențiu Reghecampf și a înlocuit cota de 1/3 din totalul veniturilor cu suma fixă de doar 2000 euro lunar. 

Mai mult, potrivit judecătorilor, Anamaria Prodan este obligată să-i plătească lui Laurențiu Reghecampf și cheltuielile cu avocatul, de peste 9.000 lei. Decizia Tribunalului Ilfov este definitivă.

Contactat telefonic de Click!, avocatul lui Laurențiu Reghecampf, Adrian Căvescu, a confirmat ultima decizie a judecătorilor.

Replica usturătoare a Anamariei Prodan! “N-are bani de pensie alimentară?”

Contactată de Click!, după ultima decizie a judecătorilor, Anamaria Prodan i-a dat o replică usturătoare lui Laurențiu Reghecampf, în exclusivitate!

“Cere judecătorilor să stabiliească cât să plătească pensie pentru copilul lui? Nu vreau să particip la prostia lui Reghe! I-am spus și eu, și copiii că este binevenit acasă să-și vadă copiii sau să-i ajute când și cu cât vrea!

Dacă a ajuns să ceară judecătorilor să stabilească cât se dea copiilor e tragic. Dar fiecare cum și cât poate. Ok, mi-a cerut cheltuieli de judecată, pentru faptul că el a deschis Ordonanța și el a cerut stabilirea pensiei?!

Judecătorii au hotărât cât să dea copilului lui și ca eu să achit cheltuielile de judecată?! La cât i-am dat în viața mea mai contează 2000 euro? E tragico-comic! Din toate punctele de vedere.

Va ajunge rău cu tot ce face. Veți vedea traseul lui în foarte scurt timp. Tot ce am construit pentru el în 16 ani a demolat inconștient în doar doi ani! Treaba și problema lui!

Eu nu am treabă cu așa ceva. Avocatul meu se ocupă de tot. Mă lasă rece tot ce face. Eu îmi cresc copiii mândră, cu capul sus și îi cresc în demnitate”, a declarat sexy impresara pentru sursa citată, menționând că, pentru ea, e mort și îngropat Reghecampf.

Vezi și Anamaria Prodan a spus adevărul despre cadourile pe care i le-a făcut lui Reghe. Ce s-a întâmplat cu mașina de jumătate de milion de euro pe care i-a dăruit-o impresara

Citește și:

Vedeta de televiziune a devenit tată pentru a opta oară! Iubita lui a născut acasă! ”. O naștere naturală acasă, fără medicamente”

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner, vacanță pe stilul lor: „Această experiență este unică”. Ce loc magnific a descoperit vedeta