Andreea Bălan a mai atăcat un subiect care ”arde” ea vorbind și despre acuzațiile conform cărora nu l-ar lăsa să-și vadă fetele.

Atât dă pe lună George Burcea pentru creșterea fetițelor sale

Andreea Bălan a precizat că George Burcea plătește fetițelor sale suma de aproape 500 de lei. De altfel, vedeta a spus că, până în luna martie a anului 2022, fostul ei soț nu a contribuit cu nimic la creșterea celor mici.

„Din păcate, implicarea lui în viața fetițelor se rezumă la suma infimă de 499 ron pe lună (o treime din salariul net) pentru ambele fetițe, și la vizitele din weekend-urile 1 cu 3, așa cum a fost dată sentința în martie. Atât și nimic mai mult.

Iar până în luna martie a acestui an, nu a contribuit cu nimic la creșterea lor, dar a știut să facă foarte multe afirmații mincinoase la adresa mea”, a declarat artista pentru Antena Stars.

A mai urmat o declarație pentru Fanatik, în care artista a nuanțat lucrurile, apelând și la cinism: ”Nu m-am așteptat (n.r. să mă ajute). Din momentul în care ne-am despărțit nu m-am așteptat să facă gesturi sau… nu, am luat-o pe drumuri separate. Doar că nu trebuie să mă aștept eu să facă ceva, doar că este tatăl…

Din punct de vedere financiar pensia alimentară pe care mi-o virează lunar este 499. Împreună. Asta este pensia pe care mi-o virează din martie, de când s-a terminat și s-a dat sentința. Și până în martie nu a virat niciun ban timp de doi ani cât a existat procesul. Dar nu-i nicio problemă. Bine că are mami”.

Ce spune jurata de la Te cunosc de undeva despre acuzațiile aduse de George Burcea

De-a lungul timpului, George Burcea i-a adus acuzații Andreei Bălan, precum că aceasta nu îl lasă pe el să-și vadă fetițele. În prezent, jurata de la Te cunosc de undeva a mărturisit faptul că tot ceea ce a spus fostul ei soț sunt doar minciuni, iar ea și-a dorit ca el să se implice în viața celor mici.

„Eu nu am pierdut timpul să le dezmint din respect pentru copiii noștri și mi-am văzut de creșterea și de educația lor. Eu niciodată nu i-am limitat accesul la fete și întotdeauna am încurajat vizitele și prezența lui în viața lor.

Îmi doresc să fiu eu sănătoasă, să pot să am grijă de ele din toate punctele de vedere. Iar mama mea este de un real și incontestabil ajutor!”, a mărturisit cântăreața.

Vezi și George Burcea, înțepături subtile și nu prea la adresa Andreei Bălan. Ce îi reproșează legat de creșterea fetițelor: ”Sunt terorizate!”

Citește și:

Andreea Marin: „Nu mă veți mai vedea niciodată în vacanțe la noi la mare. E o chestiune personală”

Simona Halep, o nouă problemă medicală. Cu ce se confruntă, de această dată: „Sezonul meu este încheiat”