La cei 9 ani, Isa pictează și nu oricum, ci luând lecții cu un profesonist, a dezvăluit chiar mama ei. Și doar atât și ar fi fost oricum admirabil, dar mama ei, Oana Roman, este vrăjită de talentul Isei, așa că îi va organiza curând un vernisaj.

Se pare că talentul este moștenit din familie. Iată și de unde. Tot mama ei a ”dat din casă”!

„Isa pictează foarte frumos și o să facem și un vernisaj cu lucrările ei, în curând.

Ea merge la pictură, o dată pe săptămână are ore de pictură. Are și o profesoară, învață să picteze la modul profesionist. Are deja foarte multe tablouri pe care le-a făcut. Le-am expus și prin casă.

Are și acasă șevalet, îi cumpăr pânze, are acuarele, tot felul de culori, tot felul de acril. Pictează și acasă lucrări.

Cred că a moștenit talentul ăsta din familie, seamănă cu soră-mea, Catinca”, a declarat Oana Roman ăentru Click!.

Aceasta susține că nu a îndrumat-o pe fiica sa către ceva anume, ci că e vorba despre propriile alegeri.

”Fiecare om în viața asta își alege drumul, meseria, nu trebuie să o las eu! Nu am dreptul să nu o las să facă ceea ce-și dorește, sub nici o formă! Orice și-ar alege să facă este doar alegerea ei și am s-o încurajez în alegerea pe care o va face”, a mai spus Oana Roman.

Ce a luat Iza de la mama sa și ce a moștenit de la tată

Potrivit vedetei, Iza a moștenit câte ceva de la ambii părinți, bac chiar ce are mai bun fiecare.

„Seamănă cu mine, în sensul în care este foarte hotărâtă și foarte voluntară, și vrea să iasă totul cum vrea ea. Dacă nu iese cum vrea ea se supăra. Până la urmă trebuie să iasă numai cum vrea ea.

În același timp, e cu mult mai calmă, ca taică-su. Eu zic că a luat ce a fost mai bun de la fiecare din noi!”, a adăugat, mândră, fiica lui Petre Roman.

Fetița merge la psiholog după despărțirea părinților

După această nouă despărțire a părinților ei, Isabela, o fetiță matură pentru vârsta ei, a cerut singură să meargă la psiholog. Fetița a fost afectată foarte tare de acest episod, mai ales că obișnuia să petreacă foarte mult timp împreună cu tatăl ei, de care este foarte atașată.

Oana Roman a postat, recent, pe contul de socializare un mesaj în care a dezvăluit că fiica ei a cerut să stea de vorbă cu un specialist în această perioadă dificilă.

„Suntem bine, dar, într-adevăr, Isa este afectată de situație, pentru că ea era obișnuită cu prezența tatălui ei în permanență alături de ea. Este foarte greu pentru ea și o înțeleg, oricât e de matură și de mare și în cazul ei, da, am apelat la ajutor specializat.

Ea are nevoie să stea de vorbă cu cineva căruia să îi spună lucrurile pe care le simte și pe care mie nu mi le spune mie așa cum i-ar spune cuiva și, culmea, este că ea a cerut să meargă să se vadă cu Ana.

Ea îi spune «Ana cu care fac dezvoltare personală» și Ana este, într-adevăr, un psiholog care face și dezvoltare personală pentru copii și Isa a început să meargă să o vadă pentru că așa și-a dorit, asta a simțit că vrea, și am făcut cum și-a dorit ea”, a mărturisit Oana Roman, după despărțirea de Marius Elisei, într-un InstaStory.

Oana Roman și Marius Elisei au divorțat la notar pe 15 februarie 2021. După doar două luni, cei doi s-au împăcat, însă despărțirea s-a produs, din nou, în urmă cu câteva săptămâni, când Marius a părăsit vila din Tunari.

Vezi și Oana Roman, tot ce nu s-a spus despre trecutul și prezentul mamei ei, Mioara Roman: „Mama suferă de degenerare cognitivă”

Citește și:

Daniel Radcliffe se pregătește să devină tată pentru prima oară

Cătălin Bordea și Nelu Cortea au câștigat finala America Express