A fost un week-end plin pentru Antonia, care și-a sărbătorit și mama și tatăl adoptiv, Mihail Iacobescu.   „La mulți ani, mama!Te iubesc!”, a scris Antonia, la o poză cu mama ei, iar ieri, artista a publicat și o poză cu tatăl ei, care se pare că este născut la doar două zile de Denise, în care îi mulțumește pentru tot ce a făcut pentru ea. „La multi ani, tata! Multumesc pentru tot ce ai facut pentru mine! Te iubesc!”, a mai scris aceasta.

mama antonieiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Antonia a moștenit fără îndoială, trăsăturile mamei sale, care la 50 de ani afișează o siluetă de invidiat și nu-și arată deloc vârsta, părând mai degrabă, sora Antoniei, nu mama.  Denise recunoaște că are gene bune și nu a apelat la chirurgia estetică pentru a arăta așa. Însă, cu toate acestea, femeia a fost pasionată de sport, a practicat volei, gimnastică și scrimă, însă recunoaște că merge des și la sală.

Citește și: Mărtusirea șocantă a unei tinere de 18 ani: „Mi-am pierdut virginitatea cu tatăl meu și acum vreau să…”

Antonia ține o dietă echilibrată cu multe grăsimi sănătoase

Antonia pare bucățică ruptă din mama ei și deși a devenit mama a trei copii, aceasta și-a recăpătat fără probleme silueta care a consacrat-o , într-un timp foarte scurt. Iubita lui Alex Velea recunoaște că face și ea mult sport, dar are și o dietă echilibrată, în care consumă multe grăsimi sănătoase și fibre.

Mihail Iacobescu este tatal adoptiv al frumoasei cantarete Antonia. Acesta a trait 20 de ani in America si a crescut-o pe vedeta de la varsta de 5 luni.

Citește și: