Cei doi lucrau deja în televiziune de dinainte de a forma un cuplu. Totuși, niciodată nu interacționaseră, însă actrița spune că mereu a existat o chimie între ei, încă din momentul în care s-au cunoscut.

Ce i s-a spus Doinei Teodoru legat de Cătălin Scărlătescu

În cadrul unui interviu pe care l-a acordat, Doina Teodoru a mărturisit că nu-și conturase încă o părere despre cel care avea să-i devină iubit. Cât despre reputația de burlac a lui Cătălin Scărlătescu, ea a aflat abia în momentul în care lucra la un sketch despre emisiunea Chefi la cuțite.

„Nu știam mare lucru despre Cătălin Scărlătescu înainte să-l cunosc. Deși suntem amândoi în televiziune, suntem în domenii complet diferite, suntem în lumi complet diferite. Până să-l cunosc efectiv, nu aveam nicio părere.

Țin minte că am făcut, la un moment dat, un sketch cu Andreas Petrescu despre Chefi la cuțite și eu eram concurentă și l-am întrebat pe Andreas: care-i treaba? Că eu tot vorbeam cu acest Cătălin Scărlătescu personajul. Ăsta cum e?

„Păi vezi că e gagicar, din ăsta căruia îi plac gagicile foarte mult!’ A, ok, deci așa să mă raportez la el! Deci cam asta știam eu despre Cătălin Scărlătescu înainte să-l cunosc”, a mărturisit actrița, conform playtech.ro.

catalin-scarlatescu-si-doina-teodoru-3SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Cum s-au cunoscut cei doi

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu s-au întâlnit în Vama Veche, iar conexiunea dintre ei și-a spus cuvântul încă de atunci. Totuși, relația lor nu s-a concretizat pe litoralul românesc, ci câteva luni mai târziu.

„Da, la Vama Veche ne-am întâlnit. A fost foarte fun! Am făcut click instant! E o persoană cu foarte mult șarm, e greu să nu-ți placă de el!

Relația noastră nu a început pe malul mării, cu siguranță! A început câteva luni bune mai târziu, acolo doar ne-am cunoscut!

Întâmplarea a făcut să ne revedem la niște petreceri în câteva rânduri și acolo am reușit să ne cunoaștem un pic mai bine, după care am început să ieșim doar noi și acolo ne-am cunoscut și mai bine! Și am hotărât că vrem să ne cunoaștem din ce în ce mai bine!”, a mai spus Doina Teodoru, conform aceleiași surse.

Vezi și Doina Teodoru, despre căsătorie și copii! Ce vrea de la viitor iubita lui Cătălin Scărlătescu

Citește și:

Marinela Chelaru, primele declarații după ce a fost externată după o lună. Actrița a suferit 4 accidente vasculare cerebrale!

Sanda Manu a murit. Marea regizoare avea 89 de ani. Oana Pellea: ”Când îți pleacă o parte din suflet… îl petreci în Tăcere”