După ce ieri, Carmina Vârciu a vorbit, în exclusivitate pentru SpyNews.ro despre viața ei amoroasă și a mărturisit că trăiește o frumoasă poveste de dragoste de aproximativ trei ani, tată ei, Liviu Vârciu a spus ce părere are despre cel care i-ar putea deveni soț fiicei sale.

În urmă cu câteva zile, Carmina, deja majoră și la casa ei, după ce tatăl ei i-a cumpărat prin credit un apartament în Capitală, povestea despre iubitul ei.

Carmina Vârciu preferă să fie destul de discretă cu viața personală și se ferește de luminile reflectoarelor.
Fiica lui Liviu Vârciu, în vârstă de 20 de ani, s-a ferit întotdeauna să vorbească despre viața ei amoroasă și, chiar dacă a făcut-o, nu a dat prea multe din casă. Carmina Vârciu a mărturisi pentru Spynews.ro că este într-o relație de aproximativ trei ani.

Mai mult decât atât, Carmina Vârciu a explicat că îl cunoaște pe partenerul ei de viață de 8 ani, adică încă de pe vremea când avea numai 12 ani, însă au avut o perioadă de ”pauză” de aproximativ cinci ani.
De asemenea, fiica lui Liviu Vârciu este de părere că cel mai bine este să își țină viața privată cât mai departe de luminile reflectoarelor.

”Am încercat cât am putut să țin această parte a vieții mele privată, având în vedere că în propria mea opinie, așa e cel mai sănătos și asta am să încerc să fac în continuare. Este o poveste foarte lungă, dar și foarte frumoasă. Ne cunoaștem de 8 ani, și ne-am regăsit de 3”, a explicat fiica lui Liviu Vârciu.

Ce părere are Liviu Vârciu despre iubitul fiicei sale

La rândul său, Liviu Vârciu, întrebat dacă l-a cunoscut pe tânăr, acesta a răspuns că da și că are o părere foarte bună despre el.

”Eu am avut de discutat până când Carmina a devenit majoră. Având 18 ani, ea decide ce vrea să facă cu viaţa ei şi cu cine.

Eu i-am spus că până la 18 ani am decis eu, iar după 18 ani decide ea. A făcut 20 de ani, este cu băiatul de ceva timp, adică nu este de un an sau doi. Se cunoaşte cu el de când erau micuţi.

Până acum văd că totul a fost în regulă, mie îmi place băiatul, este un băiat cu bun simţ, sportiv.”, a spus Liviu Vârciu.

Întrebat dacă și-ar dori ca fiica lui să rămână alături de actualul iubit pentru totdeauna, Liviu Vârciu a spus că el nu are de unde să știe cum se vor așeza lucrurile, însă a sfătuit-o pe Carmina să stea cu cine o face fericită.

”Nu sunt Mama Omida, sau cine sunt eu ca să spun ce va fi? Îi spun că atâta timp cât va fi fericită, să stea cu cine o face fericită.

De acum încolo nu mai am cu ce să mă bag sau… Un sfat pot să îi dau, dar poate câteodată este greşit. Ea trebuie să ştie cel mai bine ce face, ce simte şi cu cine este fericită.”, a mai spus Liviu Vârciu la Antena Stars.

De asemenea, Liviu Vârciu a spus și că se va amesteca în relația de cuplu a Carminei, numai dacă: ”o supără sau a făcut ceva rău. Până atunci…”.

”Sunt împreună de foarte mult timp şi îi văd fericiţi, adică… şi el nu este tipul care să fie agresiv. Este un tip cu un mare bun simţ.”, a mai declarat Liviu Vârciu.

Citește și:

Monica Davidescu, după o pierdere de sarcină: „Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru ce mi-a dat și pentru ce nu mi-a dat” Ea și Aurelian Temișan au fost la un pas distanță de adopție

E oficial! După 3 ani de scandaluri și insulte, Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu au divorțat! Primele declarații ale celor doi. Artista tot nu se oprește cu acuzațiile!