Sunt unele părți din corpul ei de care nu s-ar atinge și altele pe care spune că le-ar îmbunătăți, dar nu ar interveni la modul extrem.

E altfel, vedeta are foarte puține intervenții estetice, fapt recunoscut chiar de ea. De-a lungul anilor, Andreea Mantea și-a făcut câteva schimbări, într-adevăr, dar nu atât de vizibile încât să fie catalogate drept ”șocante”.

A intervenit la nivelul danturii, așa cum a mărturisit într-un interviu, pentru că a avut probleme cu dinții.

„Odată ce umbli la faţă, am impresia că te schimbă total şi arăţi uşor deformată. Am avut probleme grave cu dinții. Mă deranja foarte mult aspectul dinților și nu credeam că eu voi mai putea să râd din nou. Pentru noi, oamenii de televiziune, acest aspect este foarte important, este cartea noastră de vizită”, a declarat Andreea Mantea în cadrul unui interviu pentru Antena 1.

și dorește însă implanturi mamare. „Nu sunt adepta sânilor exagerat de mari, așa că îmi voi pune implanturi moderate, de 250 ml pentru fiecare sân”, spunea vedeta acum ceva timp.

Pe de altă parte, a fost criticată la un moment dat de admiratorii ei că și-ar fi ”umblat” la pomeți, însă așa cum a mărturisit și Andreea Mantea în 2019, nu are nicio operație la față.

Intervenția estetică făcută „degeaba”…

Andreea Mantea dmite că a avut o intervenție făcută ”degeaba”, așa cum mărturisește și ea. Prezentatoarea TV și-a făcut o liposucție pentru a scăpa de grăsimea acumulată pe abdomen, dar rezultatele nu au fost cele așteptate, pentru că nu a respectat ce i-a spus doctorul.

“Mi-am făcut o lipoaspirație, m-am chinuit vreo trei zile, a fost foarte greu. N-am respectat ce mi-a spus doctorul și intervenția a fost degeaba, în zadar. Toată grăsimea a venit înapoi, era acolo, la loc!

Pentru că n-am purtat niște colanți speciali, grăsimea a venit din alte părți ale corpului și a umplut golul respectiv. A fost groaznic și m-am chinuit degeaba.

Trebuie să respecți întocmai ce-ți spune doctorul. Că dacă nu respecți, este ca și cum nu ai făcut-o. Eu știu pentru că am trecut prin asta”, spunea ea, conform agentiadepresamondena.com.

Vezi și Andreea Mantea a vorbit despre al doilea copil. Anunțul făcut de vedetă: „O să fac o fetiță…”

Citește și:

El e actorul american care a încercat o metodă băbească de tratament, foarte populară printre bunicile noastre: ”Avem un singur trup și trebuie să avem grijă de el”

Cătălin Botezatu, din nou pe masa de operație! Cine este femeia care îi este alături în aceste momente