De-a lungul timpului vedeta a fost tot timpul asumată în ceea ce a făcut în viața personală, iar cum în ziua de astăzi tot mai multe vedete aleg să-și facă intervenții estice sau mici retușuri, iată că nici ea nu s-a abținut și nu are niciun regret, Poate doar pe acela de a nu avea atât de mulți bani pe cât i-ar plăcea să îi investească în operațiile estetice.

Paula Chirila, despre operațiile estetice pe care și le-a făcut

Într-un interviu acordat recent, ea a povestit că și-a făcut câteva intervenii la medicul estetician, iar una dintre ele e liposucția. Ea susține că și-a făcut o astfel de operație în urmă cu mai mulți ani, dar și recent.

„Eu am făcut multe la viața mea. Doamna doctor știe. Eu nu mă ascund niciodată, sunt un om extrem de asumat. Am făcut inclusiv o liposucție la doamna doctor. Și crede-mă, după ce am sărit de pe masă, m-am dus într-o emisiune, direct, pentru că nu ai probleme”, a spus Paula Chirilă, conform Ego.ro.

Mai mult de atât, ea susține că a încercat și botoxul în zona frunții pentru a scăpa de riduri, însă ulterior și-a dat seama că ridurile de fapt o ajută să fie mult mai expresivă pe scena teatrului, acolo unde vedeta joacă în diverse piese. Din acest motiv, ea a ales ulterior să nu-și mai injecteze botox.

„Botox am încercat, nu mi se potrivește, am spectacole la teatru, nu mă mai pot încrunta. Mai merg, mai pun un acid hialuronic. Eu le încerc pe toate”, a mai spus actrița.

nu-i-e-frica-de-operatiiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

N-am nicio problemă cu asta!”

Dacă ar fi milionară, Paula Chirilă susține că și-ar face o mulțime de operații estetice. Vedeta mărturisește că atunci când te simți bine în pielea ta vei avea și foarte mult succes. Și cine nu-și dorește asta?

Chiar dacă astăzi are vârsta de 47 de ani, coprezentatoarea de la Xtra Night Show susține că i-ar plăcea să semene cu ea de la vârsta de 30-35 de ani. Aceasta e imaginea pe care și-ar plăcea să o conserve.

„Dacă aș fi milionară aș băga toți banii în mine! Aș face operații din cap până-n picioare! N-am nicio problemă cu asta.

Admir femeile care au curajul să aibă intervenții pentru a se simți bine în pielea lor. Atunci când te simți bine în pielea ta vine și succesul. Altfel mergi pe stradă, altă încredere ai în tine. Te simți frumoasă, te simți puternică, începi să tragi prin ceea ce emani.

Eu vreau să semăn cu mine aia care am rămas eu în mintea mea, de la 30-35 de ani”, mai declara vedeta.

Vezi și Tu știai că Paula Chirilă are o fetiță? Actrița o crește singură, după divorțul de soțul ei. Cum arată Carla, la 12 ani

Citește și:

A născut Pippa Middleton! Ducesa de Cambridge și sora ei, la egalitate: au fiecare câte trei copii

Dana Săvuică l-a arătat în sfârșit pe iubitul ei, cel care i-a alinat rănile după divorț