În urmă cu câțiva ani, Daniela Crudu, o tânără drăguță, cucerea mai mult cu personalitatea sa debordantă. Era o fată blondă, simplă, fără prea multe pretenții, dar cu o dorință intensă de a deveni cunoscută.

Prima apariție a Cruduței a fost chiar în videoclipul celor de la BUG Mafia, amintește Antena Stars.

Ce operații estetice are

Prima intervenție estetică a avut-o la vârsta de 17 de ani, când și-a pus silicoane pe semnătura tatălui. Ulterior, a ajuns asistentă TV, iar transformările s-au ținut lanț. Și-a schimbat culoarea părului, a slăbit mult și s-au îndesit vizitele dese la medicul estetician.

Daniela Crudu și-a făcut rinoplastie, a scăpat de gușă și nu doar atât. Bruneta a devenit dependentă de operațiile estetice. Și-a injectat buzele cu acid hialuronic și și-a făcut fel și fel de tratamente de frumusețe.

asa-arata-vedeta-acumSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Cât a cheltuit pe intervenții

Daniela Crudu a investit în ea zeci de mii de euro. 6.000 de euro pentru silicoane, 1.000 de euro pentru gușă, 2.000 de euro rinoplastia și peste 1.000 de euro pentru a avea buze senzuale, după cum notează sursa.

Și-a pus și fațete dentare de peste 5.000 de euro. Nici sprâncenele nu au scăpat de intervenție. Pentru ele asistenta a scos din buzunar peste 150 de euro pentru tatuaj permanent.

Vezi și Lidia Buble spune dacă și-a făcut sau nu operații estetice: ”Mie mi se pare că sunt atât de sexy…”

Citește și:

Îți mai aduci aminte de Iulia Frățilă? Fosta vedetă TV a împlinit 44 de ani și s-a stabilit în SUA

Oana Roman a topit deja 12 kilograme! Și-a tăiat sau nu stomacul?