Un astfel de titlu este o onoare și o responsabilitate enormă, dacă te gândești cât de bine s-a achitat Lady Di de misiunea sa, cu ani în urmă.

În prezent, Charles, primul în linia de succesiune la tron, este prinț de Wales. Când va ajunge rege, cel mai probabil fiul său cel mare, William, va moșteni titlul său, la fel și soția sa, Kate. În prezent, William este duce de Cambridge, iar Kate ducesă de Cambridge.

Matematica titlurilor

Meghan Markle, soția prințului Harry, nu este prințesă și nici nu va fi vreodată, ea mulțumindu-se doar cu titulatura de ducesă de Sussex.

Cât despre Camilla, e de notorietate faptul că nimeni nu se referă la ea cu titlul de prințesă. Deși, teoretic, se poate prezenta Camilla, prințesă de Wales, actuala soție a prințului Charles nu folosește acest titlu, din respect pentru prima soție a lui Charles, Diana.

Rămâne de văzut dacă Kate va folosi sau nu titlul, atunci când va avea dreptul.

Prințul William, al doilea în ordinea succesiunii la tron, va deveni și el rege într-o zi. Atunci, titlul lui Kate se va schimba din nou, ea urmând să devină Catherine, regină consoartă.

Foto: Hepta

Vezi și La asta nu se aștepta nimeni! Kate Middleton și Meghan Markle sunt la cuțite. William și Harry, prinși la mijloc

Citește și: