S-au cunoscut printr-un amic comun și, așa, au împlinit în prezent patru ani de relație. Nu a fost dragoste la prima vedere, însă a fost chimie, iar secretul poveștii lor de dragoste constă în faptul că, înainte de a fi iubiți, Speak și Ștefania sunt cei mai buni prieteni. Atât ea, cât și el sunt cântăreți de muzică pop și vloggeri, în timp ce Speak a ales să facă parte din echipa „Chefi la cuțite”, unde a fost coprezentator în ultimul sezon.

Invitat la podcastul produs și găzduit în exclusivitate de canalul de Youtube Happyfish „Stai să zic eu”, cu Dragoș Mușat (Tetelu) și Cosmin Natanticu, celebrul cântăreț a povestit despre relația sa cu Ștefania.

„E ca un băiat. Suntem tovarăși. Noi, de fapt, suntem niște prieteni care fac și dragoste. Avem și latura asta de iubiți, dar în primul rând suntem prieteni. Nu avem secrete, ne zicem orice. Am avut un feeling de când ne-am combinat. Simțeam că e tovarășul meu de atâția ani, ne înțelegem din priviri. Mai mult eu o înțep pe ea (…). Toate pleacă de la muzică, pentru că nu ascultăm aceeași muzică. Eu o oblig să se uite la filmele care îmi plac mie și ea mă obligă, dar nu pot. Ea se uită la filme de tipul cu supereroi, cu adolescenți. Mi se pare o pierdere de timp. Dacă nu cădem de acord, ea se uită pe tabletă la al ei și eu la al meu”, a recunoscut Speak.

Când vine vorba despre diferența de vârstă, de zece ani, lucrurile stau puțin diferit.

„Ea are mai multă energie, eu sunt sătul de lucruri, ea e dornică să iasă și eu deloc. Nici nu-i interzic. Până la urmă, cine sunt eu să-i interzic unui om să facă ceva. Nu sunt gelos pentru că nu mi-a dat motive”, a mai continuat artistul.

Poți urmări podcastul integral pe YouTube

– Articol în parteneriat cu HappyFishTV –