După un divorț dureros, iată că a ieșit soarele și pe strada artistului. Iubita lui Pepe, Yasmine Ody, a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, iar cântărețul trăiește clipe unice.

În urmă cu ceva vreme, artistul a spus ce nume va alege pentru băiatul lui. Nimeni nu s-ar fi așteptat ca fiul lui Pepe și al lui Yasmine Ody să poarte chiar numele tatălui său. Dar se pare că așa vor sta lucrurile.

”Vine și Pepe… tare, din urmă. Îți dai seama, cum voiai să-i pun, Vasile, Marius, Gigel?! E mai modern decât Pepe, nu vezi că sunt la modă de atâția ani?! Cine ar putea să îi pună numele copilului lui ”Pepe”, nu eu?! Două luni mai are, două luni și un pic”, declara atunci artistul.

Așadar, prezentatorul de la ”Te cunosc de undeva” a mărturisit că fiul său îi va purta numele. Din punctul lui de vedere, acest nume este unul unic și cât se poate de modern, așa că cine ar fi fost mai în măsură să își numească fiul ”Pepe”, dacă nu el?!

Pepe, despre botezul fiului său

Pepe a povestit recent că abia așteaptă să își strângă în brațe băiețelul și a oferit detalii despre botezul celui mic. Acesta a ținut să precizeze că evenimentul va fi unul discret.

”Va fi cât se poate de discret și cât se poate de normal, încerc să mă bucur de familia mea, încerc să fiu cât mai prezent în viața celor care mă iubesc și mă respectă, să le transmit tot ceea ce e important pentru noi”, a spus Pepe la Antena Stars.

În ultima perioadă Pepe preferă să nu mai ofere atât de multe detalii despre viața sa privată el considerând că e cea mai bună decizie.

Și Raluca Pastră va naște curând

După divorțul de Pepe, Raluca Pastramă, cea care i-a dăruit artistului două fetițe, nu a mai apărut deloc în lumina reflectoarelor, nici interviuri nu a mai oferit. Și-a îndreptat întreaga atenție către viața personală. S-a implicat și într-o nouă relație de dragoste, ea iubindu-se de ceva vreme cu Ibrahim, care a și cerut-o în căsătorie.

Curând vor deveni și părinții unei fetițe. Raluca Pastramă a organizat recent o petrecere în cinstea bebelușului, căruia i-au ales și numele: Mariam.

De aproximativ un an Raluca Pastramă se iubește cu Ibrahim. Este vorba despre un tânăr în vârstă de 27 de ani, de origine arabă. El se află de mai mulți ani în România și are mai multe afaceri pe teritoriul țării noastre.

Bărbatul nu face parte din lumea mondenă. Se știe că e foarte îndrăgostit de Raluca, după cum a dezvăluit el într-o postare pe Instagram. „Singura persoană din viața mea care m-a făcut să fiu cel mai împlinit și mai fericit om din lumea asta. Te iubesc, Raluca mea”.

Citește și:

Felicia Filip sărbătorește 32 de ani de căsnicie. Care e rețeta mariajului ei și cum de nu a avut copii

Roxana Hulpe s-a despățit de chef Alex Petricean și s-a afișat cu noul iubit. Cine e bărbatul care o face fericită pe frumușica de la PRO TV