Palatul Kensington a  anunțat astăzi că Meghan Markle și prințul Harry vor deveni părinți pentru prima dată. Bebeluşul va veni pe lume abia în primăvară anul viitor, cel mai posibil în luna mai, însă deja a devenit subiectul preferat al tabloidelor britanice. Al şaptelea pe linia de succesiune la tronul Regatului Unit, micuţul sau micuţa-pentru că nu se ştie încă ce sex va avea bebeluşul- va duce o viață lipsită de griji și toată lumea așteaptă cu sufletul la gură să vadă cum va arăta, dacă o va moșteni pe mămică, care are origini afro-americane, sau va fi roșcat ca tatăl.

Citește și: Cum a reacționat regina Elisabeta a II-a când a aflat că Meghan Markle e însărcinată. Primele declarații despre venirea pe lume a bebelușului regal

Victoria și Diana, numele favorite

Mai mult, se fac deja pariuri cu privire la ce nume va purta şi se pare că, favoritele sunt Victoria, Albert, Arthur şi Diana, după mama prinţului Harry.

Mai există pe listă ca posibilităţi Philip, Elizabeth, Alice, Mary, Frederick, Charles, Edward sau James. Agenţiile de pariuri merg pe ideea că familia regală este tradiţionalistă şi va alege un nume cu istorie atât pentru Regat, cât şi pentru Casa Regală. Cu toate acestea, se ia în calcul şi faptul că ducesa este născută în America şi ar putea avea altă viziune. Aşa că ar putea surprinde pe toată lumea.

În această perioadă, cel mai popular nume pentru fetiţe in SUA este Emma, iar pentru băieţei, Liam. În Regatul Unit, numele preferate de părinţi în 2017 au fost Olivia şi Oliver.

Citește și: