Rosie a născut pe 2 februarie, la Londra, o fetiță perfect sănătoasă. Este cel de-al doilea copil al cuplului, ea și Jason mai au împreună un băiețel de doar patru ani, Jack. La o săptămână de când au devenit părinți, modelul Victoria’s Secret a dezvăluit acum și numele fetiței, iar fanii s-au topit. Rosie a făcut publică o imagine cu micuța în timp ce stă în coșulețul ei cu mănuța ridicată, iar aceasta este însoțită de mesajul: „Isabella James Statham 2.2.22”.

Numele Isabella este de origine ebraica si semnifica: fiica lui Baal, promisiunea lui Dumnezeu, consacrata lui Dumnezeu, Dumnezeu este perfectiunea.

isabelleSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Numele Isabella este o varianta a numelui Elisabeta care s-a raspandit in Europa si in toata lumea, sub influenta Bibliei.

Numele de Elisabeta este de origine ebraica si a derivat dintr-un vechi nume ebraic Elisheba / Elizewa – care are urmatoarele semnificatii: „El” – „Dumnezeu”, iar „sheba” cifra „sapte” care este cifra perfectiunii si simbolul plenitudinii, „Dumnezeu este perfectiunea”.

Rosie și Jason sunt în culmea fericirii. Cei doi au anunțat în luna august că vor mai avea un copil. Deși formează un cuplu de 11 ani și sunt logodiți din 2016, cei doi nu au ajuns încă în fața altarului. Între ei este o diferență de vârstă de 20 de ani, dar cei doi se înțeleg de minune, iar fotomodelul a mărturisit de mai multe ori că abia așteaptă să-i devină soție, însă nu a reușit nici acum să-l convingă pe Stathem să o ducă în fața altarului.

“De abia așteptăm momentul. Însă nu este o prioritate pentru noi, suntem fericiți. Cred că va fi mai amuzant să o facem când copilul va fi mai mare și se va putea implica.

Ne-am concentrat pe muncă foarte mult, apoi a apărut Jack. Cu siguranță vorbim despre asta și de abia așteptăm”, spunea Rosie Huntington, încă de acum cu patru ani, iar momentul tot nu a venit.

Foto: Profimedia