Ducesa de Sussex, născută în Los Angeles,  a fost nevoită să-și modifice radical stilul de viață de când a devenit soția prințului Harry. Însă, când va fi însărcinată nu va avea voie să respecte tradițiile americane și să organizeze petrecere de bun venit pentru copilul ei, așa cum obișnuiesc să facă americancele, întrucât acest obicei nu face parte și din tradiția regală.

Femeile din SUA sărbătoresc faptul că sunt însărcinate, cu organizarea unei petreceri, Baby Shower,  în ultimul trimestru de sarcină, la care participă doar prietenele apropiate și rudele, iar acestea aduc cadouri pentru bebeluș.

Familia regală este foarte înstărită și prin urmare, organizarea unei petreceri cu cadouri nu ar fi deloc potrivită, potrivit expertului regal Victoria Arbiter. Această subliniază că oricum membrii familiei regale nu au voie să păstreze cadourile primite de la public, ei fiind nevoiți să le refuze sau să le doneze.

Citește și: Cum arată singura fiică a lui Elizabeth Taylor! Are 61 de ani și niște ochi superbi

Meghan și Harry nu au voie să dezvăluie sexul bebelușului

Într-un interviu pentru BBC , pe care Meghan și Harry l-au acordat imediat după anunțul oficial al logodnei, ei au mărturisit că se așteaptă să devină părinți în curând. Ducesa de Sussex va trebui oricum să respecte mai multe reguli stricte, în momentul în care va anunța că este însărcinată.

Ea nu are voie să dezvăluie sexul bebelușului înainte de naștere. Așa s-a întâmplat și în cazul lui Kate Middleton și al prințului William. Britanicii nu au aflat sexul copilului la nici unul dintre cei trei copii ai ducilor de Cambridge înainte să fie aduși pe lume.

Mămicile din familiile regale obișnuiau să nască acasă, însă această tradiție a fost schimbată de prințesa Anne și de prințesa Diana, care au ales să nască în aripa privată a spitalului St Mary’s, Lindo, din Paddington, Londra.

După ce bebelușii regali se nasc, prima persoană care este informată despre acest lucru este regina. Potrivit protocolului regal, Alteța sa Regală trebuie să știe chiar înaintea bunicilor.

Meghan va fi nevoită să-i dea copilului ei trei sau patru nume, așa cum are și soțul ei. Numele real al prințului Harry este  Henry Charles Albert David.

 

Citește și: