Și asta deși formează un cuplu sudat, de circa 20 de ani, având împreună și patru copii: Brooklyn, de 19 ani, Romeo, de 16, Cruz, de 13 ani si Harper, de 7 ani.

Iată că cea care a dat din casă de această dată e chiar designerul Victoria Beckham, fostă componentă a trupei Spice Girls. Aceasta a destăinuit că, deși este foarte speriată de microbi, motiv pentru care casa în care locuiește împreună cu familia ei e dezinfectată zilnic, are tendința de a fi dezordonată.

E neglijentă, în mod interesant, chiar cu hainele, deși acestea fac obiectul muncii sale. Deși are mai multe dressinguri, sunt haine și pantofi peste tot, admite ea.

Iar această situație pur și simplu îl ”înnebunește” pe David. Fostul fotbalist mărturisea nu demult că suferă de tulburarea obsesiv compulsivă, drept pentru care este și extrem de ordonat.

Lesne de înțeles că această neglijență a soției sale îl deranjează mai mult decât pe un om fără această afecțiune.

”El este foarte, foarte ordonat, iar eu sunt sunt speriată de microbi, așa că totul trebuie să fie curat. Dezinfectez peste tot. Dar sunt un pic dezordonată, ce pot să fac?”, mărturisește Victoria Beckham, în vârstă de 44 de ani.

Victoria Beckham face aceste confesiuni într-o înregistrare postată pe YouTube, în care și filmează dezastrul din camera sa de hotel. ”Asta i-ar da lui David un atac de panică”, admite ea.

Vezi și Așa da cadou de 20 ani! Ce i-au dăruit Victoria și David Beckham fiului lor Brooklyn

Citește și: