Dacă în cazul carierei a cunoscut succesul devreme, managerul Rene Angelil luând-o sub aripa sa când el avea 38 de ani, iar ea 12, cei doi logodindu-se când ea avea 21 de ani, trei ani mai târziu căsătorindu-se, când a venit vorba de a avea copii, lucrurile nu au mai stat la fel de simplu, dată fiind vârsta înaintată a lui Rene. A fost nevoie ca Celine, atunci țn vârstă de 32 de ani, să ia o pauză în carieră și să facă două operații pentru a-și spori șansele de a rămâne însărcinată.

Într-un final a venit pe lume Rene, primul născut al vedetei.

Au urmat mulți ani de încercări, recompensați, într-un final, cu gemenii Eddie și Nelson. Aceștia din urmă aveau numai 5 ani când tatăl lor a fost răpus de cancer la gât.

cu ani in urma, pe vremea cand sotul ei inca traia

Două operații, șapte fertilizări in vitro și cel puțin o sarcină pierdută

În total, Celine Dion a făcut șapte fertilizări in vitro și a pierdut cel puțin o sarcină, dar și-a împlinit visul de a deveni mamă. Vedeta era deja mamă vitregă pentru trei copii, Rene având copii din căsătoriile anterioare.

Din prima căsătorie, cea cu Duquette Denyse, pe care a luat-o de soție după doar zece zile de întâlniri, a rezultat un fiu, Daniel, iar din a doua, cea cu cântăreața canadiană Anne Renee, au rezultat doi copii. De menționat e că Daniel, întâiul născut al răposatului Rene, e mai vârstnic decât mama lui vitregă, Celine Dion.

Citește și: