Bianca Drăgușanu, una dintre cele mai cunoscute și apreciate vedete din țara noastră, a mărturisit ce nu mănâncă niciodată. De ce aliment nu se poate bucura diva din cauza problemelor de sănătate.

În exclusivitate pentru Xtra Night Show, Bianca Drăgușanu a mărturisit că nu mănâncă niciodată zahăr din cauza bolii cu care se confruntă. După cum bine știm, diva suferă de diabet și este nevoită să acorde mare atenție alimentației. Vedeta a ținut să precizeze că atunci când mănâncă zahăr se simte rău.

„Mănânc fără zahăr pentru că nu am voie. Dacă mănânc zahăr mi se face rău. Sunt bine, oricum. Singurul lucru pervers din corpul meu (nr. diabet)”, a mărturisit Bianca Drăgușanu, în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

Deși nu are voie să consume zahăr, Bianca Drăgușanu nu poate renunța cu totul la dulcuri. Vedeta are grijă să mănânce prăjituri și torturi dulci, dar fără zahăr.

Dietă extremă: ”Aveam în jur de 90 de kilograme”

Bianca Drăgușanu arată impecabil la cei 40 de ani ai săi. Însă, pentru a arăta așa, Bianca face numeroase sacrificii.

„Am făcut eforturi foarte mari să ajung în forma fizică de acum. Am ţinut regim.

Aveam în jur de 90 de kilograme. Cred că a fost o dereglare hormonală. De la 17 ani, până pe la 20 am fost mai pufoasă. Terminam liceul şi eram cea mai masivă persoană. Eram un munte de om. Bătălia cu kilogramele a început în sufletul meu. Nu mă mai simţeam confortabil.

În 6 luni am dat peste 30 de kilograme. Ce am făcut nu recomand la nimeni. Am ţinut o dietă pe care am inventat-o singură. Mergeam zilnic la stadion, urcam 300-400 de scări, dădeam ture de teren cu celofan şi trening pe mine, la 40 de grade, făceam abdomene… Atât de tare alergam câteodată încât efectiv îmi venea să urlu de durere.

Mâncam foarte puţin. Nu săream niciodată peste micul dejun, nu o fac nici astăzi. Mi-am distrus şi stomacul în perioada aceea”, a mărturisit Bianca Drăguşanu, la Antena Stars.

Ce face Bianca Drăgușanu pentru a arăta impecabil

Bianca Drăgușanu respectă acum cu strictețe mesele. În prezent, Bianca Drăgușanu nu se mai ”ascunde” de mâncare, ba chiar nu poate ”funcționa” dacă nu își ia energia din alimente.

„Am trecut și prin diete, am trecut și prin faza când măncam o cireașă sau o roșie pe zi, acum dacă nu mănânc nu pot să-mi duc sarcinile la bun sfârșit, nu pot să fac sală, nu pot să fac sport.

Nu am de unde să-mi iau energia dacă nu mănânc, mi se pare esențial să mănânci cât să trăiești, dar am perioade când plec în vacanțe unde mănânc că îmi place să mănânc”, a spus Bianca Drăgușanu în podcastul lui Damian Drăghici.

Pe lângă zahăr, vedeta are mare grijă și la sare, pe amândouă considerându-le „droguri”. ”E bine să fii echilibrat, nu pot să faci din mâncare un stil de viață. Eu mănânc de toate, am chestii pe care le prefer și pe care nu.

La modul general evit cel mai mare drog de pe planetă: zahărul. Zahăr și sare găsim în orice, încerc să le evit. Trebuie să avem un echilibru în tot”, a mai spus diva.

Vezi și Bianca Drăgușanu, înfuriată de unul dintre cadourile primite de ziua ei de naștere. Săpun și flori de plastic: „Mai trebuia să-mi aducă hârtie igienică”

Citește și:

Detalii despre camera secretă din vila de la Izvorani a lui Irinel Columbeanu

Anca Pandrea a ajuns de urgență la spital. Cum se simte soția lui Iurie Darie