Vali Vijelie este unul dintre părinții feriți. Fiica lui, Cati Rusu, a luat 8,55 la Limba și Literatura Română, 9 la Istorie și 5,09 la Economie. Media finală este 7,81.

Cati a absolvit un liceu din Capitală, la secția Filologie.

De menționat e că tatăl ei nu a mai ajuns în clasa a XII, ”pentru că trebuia să mă duc la cântare”. Lipsea încă din clasa a VIII, ”pentru că mă duceam la nuntă”, a declarat el recent, mărturisind că și-a sfătuit fiica să învețe, ca să nu ajungă ca el.

Și fiica lui Aurelian Preda a luat Bac-ul

Fericire este și în familia cântărețului de muzică populară Aurelian Preda. Și fiica acestuia, abolventă a unui liceu cu profil filologic, a luat Bac-ul și chiar cu notă bună.

Deși la rândul său a avut concerte, aceasta a reușit să învețe cum se cuvine pentru examene. A obținut 8,7 la Română, 7,1 la Istorie și 8,8 la Geografie. Media sa finală este 8,2.

Tânăra vrea să calce pe urmele tatălui său. Deja este o cântăreață de muzică populară cunoscută, iar următorul său pas este să se înscrie la Conservator.

Ce-a făcut ”ginerele” Andreei Esca

Mario Fresh, pe numele real Mario Gălățanu, fost concurent la ”Românii au talent”, este iubitul Alexiei Eram, fiica Andreei Esca (foto). Și acesta a reușit să treacă Bac-ul, chiar dacă ”la mustață”. L-a salvat Logica, unde a obtinut 8,4, pentru că la Română a luat 5,4, iar la Iostorie 5,6.

Vezi și Fericire mare în familia Maiei Morgenstern. Fiica ei a fost nemulțumită de rezultatele la Bacalaureat și a făcut contestație! Iată ce medie finală a obținut!

Citește și: