Povestind despre această parte a vieții ei, artista ăși amintește: ”Când iei un copil de 10 ani și îl pui pe scenă, el nu știe care sunt celelalte opțiuni. Nu știe că de fapt trebuie să se joace cu papușile, să meargă cu bicicleta în parc, să joace șotronul.

Eu nu știu să merg pe bicicletă și nu am avut niciodată păpuși Barbie”, povestește ea, dând de înețeles că succesul a fost, de fapt, dorit de părinții ei. Abia acum realizează peste ce pași a sărit în viață.

”Credeam că asta e normalitatea, să urc pe scenă, să cânt cum mi se spune, sa fiu un roboțel care execută și, dacă nu o făceam bine, eram pedepsită”, declară cântăreața, conform Antena 1.

Cu toate că era mai tot timpul pe scenă sau în turnee, vedeta a făcut tot ce a putut să nu neglijeze (foarte tare) școala.

Iar rezultatele ei de la Bacalaureat vorbesc de la sine. Cea mai mare notă a fost luată la Chimie, 9,40. În ceea ce privește Limba și Literatura Română, vedeta a obținut nota 8,75, iar la proba de Matematică de la BAC a luat 9,10.

Rezultate BAC 2020 se publică pe 30 iunie!

Vezi și Interviu EXCLUSIV Andreea Bălan: ”Cred în dragoste în continuare”

Citește și: