În urmă cu trei ani, Bianca Drăgușanu a vrut să încheie orice speculație cu privire la „competențele sale intelectuale”. Prin urmare, vedeta a decis să facă publice notele pe care le-a luat la BAC.

„Am aflat şi eu că am un mare secret pe care îl ţin în super secret. Uite că de fapt secretul nu mai e secret”, scria vedeta pe o rețea socială, în dreptul unei fotografii cu diploma sa de BAC, conform Antena 1.

Bianca a absolvit Liceul de Informatică din Petroșani în 2002 și a trecut fără probleme toate probleme de examen. La Limba și Literatura Română, la proba orală, a obținut nota 9, iar la cea scrisă la fel. La Engleză, blondina a luat 8,50. Matematica i-a pus ceva mai multe probleme, având cea mai mică notă, 7,20.

Ca sa folosesti corect limba romana, vezi cum este corect, voiam sau vroiam!

La proba la alegere, Tehnica Servicii Consumatorilor, cât și și Educație Fizică, Drăgușanu a luat 10. Astfel, media ei generală la BAC a fost 8,95.

diploma bac bianca dragusanu

Rezultate BAC 2020 se publică pe 30 iunie!

Nu se mai oprește cu intervențiile estetice. Ultima e de neînțeles

Luna aceasta, Bianca a dezvăluit că a dorit o schimbare, așa că a ales să își facă implant de sprâncene.

„Ce credeți? Îmi fac implant de sprâncene astăzi. Sunt ceva ieșit din comun. Îmi fac implant de sprâncene, iar doctorul mi-a spus: ‘pregătește-te, Bianca, o să-ți rad o mică porțiune din părul tău, dar îți va crește urgent și vei avea cele mai șmechere sprâncene ever’ și sunt tare curioasă ce înseamnă această procedură, dar cum aflu detalii despre ea vă țin la curent. Așa arată sprâncele mele acum… le cam desenez în fiecare zi, nu prea sunt mulțumită”, scria Bianca Drăgușanu pe o rețea de socializare.

Vezi şi subiectele la Română la BAC 2022 şi subiectele la matematică la BAC 2022!

De altfel, fosta asistentă TV nu s-a ferit să recunoască în repetate rânduri că a recurs la numeroase intervenții estetice și nu are de gând să se oprească. Recent, aceasta și-a pus implanturi în fese, ceea ce face ca talia ei să pară ireal de subțire.

Vezi și Bianca Drăgușanu nu mai arată deloc cum o știai! E complet schimbată! Crezi că i se potrivește mai bine noul look?

Citește și: