Anca Serea este o mămică foarte mândră. Fiul ei, David, a fost acceptat la o facultate de top din Europa, iar acesta a terminat bacul cu o notă foarte mare.

Frumoasa brunetă a avut, luni, o zi specială. Fiul ei, David, a terminat liceu și tocmai ce a aflat media pe care a obținut-o la examenul de Bacalaureat.

David a luat notă mare la „examenul maturității” și urmează, potrivit spuselor Ancăi Serea, să urmeaze cursurile unei universități care se află în top zece în Europa, unde a intrat cu nota 9:60. Anca a ținut să precizeze că fiul ei nu a făcut nicio zi de medidații.

„Cele mai frumoase emoții! Acum am aflat notele lui David la sesiunea de bac ! Te iubesc , David și-ți mulțumesc pentru bucuria zilei de astăzi! Mândra mama de tânăr baiat admis cu nota 9:60 (fără nici o ora de mediatie) la Filozofie la Universitatea Leiden, cea mai veche universitate din Olanda și top 20 din întreaga Europa.?.

Universitatea a devenit casă pentru mai multe personalități, precum René Descartes, Rembrandt, Christiaan Huygens, Hugo Grotius, Baruch Spinoza.Îți voi fi mereu alături ( știi tu, no matter what) și-ți doresc ca visul tău de a studia filozofia sa-ți aducă cunoașterea și să te îmbogățească și mai mult spiritual! Te iubesc, David”, a scris Anca Serea pe pagina sa de Instagram.

În ziua de luni s-au afișat rezultatele inițiale de la examenul de Bacalaureat, înainte de contestații. David Serea este fiul Ancăi Serea din prima căsnicie, cea cu omul de afaceri Filip Poplingher. Aceasta s-a stins din viață la doar 36 de ani. Anca Serea o mai are și pe Sarah, tot din căsnicia primul ei soț. Alături de Adi Sînă, actualul soț, ea mai are încă patru copii.