Anca Serea este o mămică foarte mândră. Fiul ei, David, a fost acceptat la o facultate de top din Europa, iar acesta a terminat bacul cu o notă foarte mare.

Frumoasa brunetă a avut, luni, o zi specială. Fiul ei, David, a terminat liceu și tocmai ce a aflat media pe care a obținut-o la examenul de Bacalaureat.

David a luat notă mare la „examenul maturității” și urmează, potrivit spuselor Ancăi Serea, să urmeaze cursurile unei universități care se află în top zece în Europa, unde a intrat cu nota 9:60. Anca a ținut să precizeze că fiul ei nu a făcut nicio zi de medidații.

„Cele mai frumoase emoții! Acum am aflat notele lui David la sesiunea de bac ! Te iubesc , David și-ți mulțumesc pentru bucuria zilei de astăzi! Mândra mama de tânăr baiat admis cu nota 9:60 (fără nici o ora de mediatie) la Filozofie la Universitatea Leiden, cea mai veche universitate din Olanda și top 20 din întreaga Europa.?.

Universitatea a devenit casă pentru mai multe personalități, precum René Descartes, Rembrandt, Christiaan Huygens, Hugo Grotius, Baruch Spinoza.Îți voi fi mereu alături ( știi tu, no matter what) și-ți doresc ca visul tău de a studia filozofia sa-ți aducă cunoașterea și să te îmbogățească și mai mult spiritual! Te iubesc, David”, a scris Anca Serea pe pagina sa de Instagram.

În ziua de luni s-au afișat rezultatele inițiale de la examenul de Bacalaureat, înainte de contestații. David Serea este fiul Ancăi Serea din prima căsnicie, cea cu omul de afaceri Filip Poplingher. Aceasta s-a stins din viață la doar 36 de ani. Anca Serea o mai are și pe Sarah, tot din căsnicia primul ei soț. Alături de Adi Sînă, actualul soț, ea mai are încă patru copii.

Vezi şi subiectele la Română la BAC 2022 şi subiectele la matematică la BAC 2022!