Artista este soția mogulului Tommy Mottola, care a fost căsătorit că o altă divă extravagantă, Mariah Carey, pe care Thalia se pare că o întrece în pretenții, reușind să-i enerveze la maxim pe partenerii ei de afaceri.

Compania EDF brands cu care Thalia are o înțelegere de 20 de ani, nu a mai rezistat la cererile exagerate ale actriței și a dat-o în judecată, precizând că aceasta are „pretenții nebunești”. De exemplu, reprezentanții companiei susțin în plângere că Thalia a cerut un buget de 120.000 de dolari pentru o călătorie de două zile în care urma să lanseze un produs, sumă care nu era prevăzută în contract, deși aceasta primise deja un avans de 150.000 de dolari.

Thalia face și ea acuzații grave

Mai exact, pentru această lansare Thalia a cerut un avion privat cu care să zboare de la New York în Mexic, al cărui cost se ridica la 65.000 de dolari, camere la hotel în valoare de 15.000 de dolari, 25.000 de dolari pentru securitate, 10.000 de dolari pentru stilistul ei și 6.000 de dolari pentru machiaj.

Aceștia mai susțin în plângere că Thalia ar fi putut să facă milioane de dolari, dacă ar fi făcut tot ce reprezentații EDF i-au cerut și și-ar fi onorat promisiunile de a le promova brandul la evenimente. În schimb, avocatul companiei, Andrew R. Goldenberg, a declarat pentru Page Six  că Thalia a pus tot felul „blocaje ca un pretext pentru a obține o afacere mai bună, dar se rănește pe sine făcând totul mai dificil pentru ei să o promoveze”.

Cu toate acestea, reprezentații Thaliei au negat acuzațiile și au atacat plângerea, cu alte acuzații. Aceștia pretind că EDF vând haine marca Thalia, fără ca ea să-și dea acordul și au folosit imagini cu ea retușate  într-un catalog fără să-i ceartă voie. „EDF a mers atât de departe încât au photoshopat un pictorial, punând capul Thaliei la corpul unui alt fotomodel care avea o culoare a pielii mult diferită de a ei”, spun în plângere reprezentanții artistei. Atât reprezentanții EDF, cât și Thalia cer daune materiale, fără a da publicității sumele exacte.

Citește și: Thalia, de nerecunoscut. Și-a șocat fanii cu o schimbare de look. Artista începe să piardă lupta cu kilogramele