Jador este foarte iubit de români, atât pentru muzica pe care o face, pe gustul multora, dar și a sincerității de care a dat dovadă mereu. Recent, cântărețul a fost invitat în cadrul podcast-ului lui Gojira, acolo unde a făcut o serie de dezvăluiri din viața sa. Și-a luat gazda prin surprindere, alegând să vorbească chiar despre intimitatea sa de cuplu.

Concret, Jador a mărturisit că este atras de muzica clasică și o apreciază foarte mult, motiv pentru care, atunci când face dragoste, pe fundal se aud întotdeauna astfel de piese. Iar alegerea sa este, obligatoriu, Beethoven, atunci când este prins într-un moment romantic.

Mă sparge rău de tot”

Fiind un mare fan al acestui gen muzical, dar și al lui Beethoven, Jador spune că dacă ar fi trăit în acele timpuri, cu siguranță mergea la toate concertele.

”Dacă tu te apucai să faci studiu armonic la școală de muzică, crezi că tu mai scoteai „Dau Moda”?! Te arunca pe niște căi ale muzicii de nici tu nu mai știai să mai ieși”, i-a spus Gojira.

”Începea să mi placă muzica clasică, jazz. Oricum îmi place. Vreți să știți ceva? Știți pe ce gen muzică fac eu dragoste? Eu când fac dragoste ascult Beethoven! Jur! O să râdă toată lumea, dar jur că asta fac”, a fost răspunsul prompt și amuzant al artistului.

”Mi se pare foarte tare. Mă sparge rău de tot. Dacă eram pe timpul lui, probabil eram acolo lângă gard și mă uitam.

Îmi place rău de tot treaba asta, am renunțat la tot pentru treaba asta (n. red. muzica). La concerte îmi place rău de tot.”, a mai spus Jador.

Ce părere are Jador despre Smiley

În cadrul aceluiași podcast, Jador a mai făcut o serie de declarații și despre Smiley, explicând că, în opinia sa, iubitul Ginei Pistol este un artist în adevăratul sens al cuvântului. Mai mult decât atât, fostul concurent de la ”Puterea Dragostei” a explicat că el nu se consideră artist, ci lăutar.

De asemenea, auzind aceste lucruri, moderatorul emisiunii online, respectiv Gojira, i-a cerut lui Jador să explice care este, de fapt, diferența dintre un artist și un lăutar.

„Gojira: De ce ai spus că Smiley e artist și tu lăutar?

Jador: Smiley cântă pe scene, unde e de neatins. Eu sunt pe scene unde sunt de atins. Sunt tangibil. Smiley e intangibil.

Gojira: Ok, bun, e cea mai corectă definiție pe care a putut să o dea cineva la statutul de artist”, a fost discuția celor doi, în cadrul podcast-ului lui Gojira.

Vezi și De ce afecțiune rară suferă Jador. Chiar el a recunoscut

Citește și:

Carmen Brumă, avertisment pentru femeile care țin o dietă în mare vogă acum! Riscurile sunt majore, inclusiv pentru fertilitate!

Mircea Solcanu, prima veste bună după un lung șir de nenorociri