Noul sezon din ”Twin Peaks” va conţine 18 episoade și va fi difuzat de postul de televiziune HBO în Europa Centrală şi de Est, pe 22 mai în România și pe 21 mai în SUA.

Lynch a finalizat filmările pentru întreaga serie, pe care a realizat-o în forma unui lungmetraj, iar primul episod va dura două ore. Primul trailer pentru noul sezon „Twin Peaks” a fost lansat chiar înainte de Crăciun. În trailer, regizorul David Lynch este înfăţişat pe platourile de filmare, în timp ce savurează o gogoaşă, costumat precum şeful FBI Gordon Cole.

 


Numărul actorilor care vor juca în „Twin Peaks” este impresionant. Acesta ajunge la 217 și se vor regăsi câțiva din vechii actori, însă unii au refuzat să mai participe la filmări. Așadar, actriţa Sherilyn Fenn a acceptat să interpreteze încă o dată rolul care a făcut-o celebră, Audrey Horne, în următorul sezon al serialului „Twin Peaks”, la fel și actrița Madchen Amick, în rolul lui Shelly Johnson. Miguel Ferrer va apărea din nou în rolul agentului FBI Albert Rosenfield, iar David Patrick Kelly (66 de ani) va reveni şi el în rolul lui Jerry Horne. Sheryl Lee, ca și în scenariul original, va interpreta personajul Laura Palmer.

Prezența și-a confirmat-o și Kyle MacLachlan, care îl va interpreta încă o dată rolul agentului FBI Dale Cooper. Însă, celebra Lara Flynn Boyle a refuzat să se implice în noul proiect, aceasta fiind în ultimii ani ținta tabloidelor din cauza faptului că și-a distrus chipul cu operațiile estetice, imaginea ei de sex-simbol din anii `90 fiind de mult apusă.

Michael J. Anderson, piticul care cu siguranță le-a dat insomnii fanilor serialul ”Twin Peaks”, în anii 90, cu dansul lui sinistru,  va lipsi, de asemenea, din film. El a anunțat încă din 2014, într-o postare pe faebook, că prezenta lui va fi foarte puțin probabilă.

Rebelul Bobby Briggs va fi jucat tot de actorul Dana Ashbrook (49 de ani), dar nu va lipsi nici actorul Everett McGill ce îi dă viață personajului Big Ed Hurley sau actrița Kimmy Robertson din rolul lui Lucy Moran,  în timp ce Ray Wise  îl va intepreta din nou pe Leland Palmer.

Catherine E. Coulson, ”Doamna cu butucul”, care a murit în 2015 în timpul filmărilor, va apărea la rândul ei în noul sezon, însă în doar câteva scene, care au fost finalizate înainte de decesul artistei.

Pe lângă personajele deja consacrate, în noul sezon al „Twin Peaks” vor apărea și personaje noi interpretate de Naomi Watts, Amanda Seyfried, Jennifer Jason Leigh, Michael Cera, Jim Belushi, Jessica Szohr, Ernie Hudson, Tim Roth, Matthew Lillard, Monica Bellucci, Balthazar Getty, Francesca Eastwood, Laura Dern şi Ashley Judd.
David Duchovny, starul din „Dosarele X” , va interpreta în noul sezon din Twin Peaks primul rol de transsexual.

Sherilyn Fenn( Audrey Horne)

Madchen Amick (Shelly Johnson)

Miguel Ferrer (Albert Rosenfield)

David Patrick Kelly (Jerry Horne)

…Angels and Other Strangers

A post shared by David Patrick Kelly (@david.p.kelly.96) on

Dana Ashbrook (Bobby Briggs)

Kimmy Robertson (Lucy Moran)

 

Sheryl Lee (Laura Palmer)

Kyle MacLachlan (agentul FBI Dale Cooper)

Ray Wise ( Leland Palmer)