Amalia Năstase și-a resetat stilul de viață odată cu obiectivul de a slăbi. A reușit, în trecut, să dea jos 30 kg, însă tentațiile culinare au fost mari, iar kilogramele s-au pus la loc. Anul 2022 a venit cu o nouă strategie, care iată că a dat roade.

„M-am îngrășat ca fiecare, na, nu m-am îngrășat 15 kilograme în două săptămâni. M-am îngrășat că am mâncat mult de mai mult timp. S-au pus niște kilograme pentru că am mâncat. Toată lumea are perioade stresante și am mai mâncat lucruri care nu au fost dintre cele mai sănătoase și s-au acumulat niște kilograme. Eu în trecut am reușit să slăbesc 30 de kilograme, fapt care mi-a dat sentimentul că pot.

Așa că m-am gândit că pot să mă mai îngraș, că slăbesc repede. Și asta, cumva, așa e. Pentru că am început de nicio săptămână și am dat deja jos 3 kilograme. Deci, se poate”, povestea Amalia Năstase, în ianuarie, la Antena Stars.

Ce mult a slăbit Amalia Năstase!

Și iată că de atunci și până azi, vedeta a rămas pe drumul cel bun, iar rezultatele sunt vizibile. În weekend, fosta soție a lui Ilie Năstase a petrecut la ziua lui Radu Ionescu, celebrul chirurg estetician care a modelat multe vedete autohtone. Amalia a purtat o rochie nude, mulată, care i-a pus în evidență formele, dar și talia extrem de bine conturată. „Absolut nici un filtru”, a scris ea, în dreptul imaginii, iar complimentele au început să curgă.

amalia-nastase-2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Ce dietă ține Amalia Năstase

Amalia ține un jurnal de dietă pe Instagram și pune meniurile pe care le mănâncă, într-o zi. De exemplu, ieri a mâncat saltă verde cu ou, parmezan, morcov și țelină și caracatiță cu spanac și ardei copt. Este o dietă personalizată de nutriție funcțională, customizată de către dr. Ioana Berciu. Aceste diete sunt concepute în funcție de nevoile fiecăruia, de la femei însărcinate până la cei care au un stil de viață vegan, gluten free, keto, paleo, pentru cei cu probleme digestive și balonare, pentru boli autoimune sau boli inflamatorii și multe altele”, a mai spus ea, la Antena Stars.

Citește și: Amalia Năstase, despre mariajul cu actualul soț: ”Așa arată un bărbat care iubește o femeie!”. Ce face Răzvan Vasilescu pentru fosta lui Ilie Năstase

Citește și: Amalia Năstase s-a îngrășat 15 kilograme: „Am făcut analize de sânge, de hormoni și urmez o dietă”. În ce constă aceasta