Artistul a fost invitat la podcast-ul Fain & Simplu, realizat de Mihai Morar, acolo unde a făcut dezvăluiri despre cum i s-a schimbat viaţa de când fiica lui a venit pe lume. Totodată, celebrul cântăreţ a vorbit şi despre cum o ajută pe Josephine să își dezvolte creierul, încă de când aceasta era în burtica Ginei Pistol, dând și amănunte legate de cum arată micuța și de ritualurile lor împreună.

Smiley a dezvăluit în repetate rânduri faptul că rolul de tătic l-a schimbat complet. Artistul participă alături de Gina Pistol la toate activităţile fiice sale şi este fascinat de ceea ce descoperă despre micuţă în fiecare zi.

Mai mult, Smiley a mărturisit că nu şi-a pierdut speranţa nicio clipă, deşi medicii nu îi dădeau iubitei sale nicio şansă să devină mamică.

”A fost dorit, dar nu a fost planificat. Ginei nu i s-a dat nicio șansă să rămână gravidă și eu i-am spus atunci când mi-a zis treaba asta: ‘Ai răbdare! Nu e după noi! Dacă este să se întâmple se va întâmpla! Și cred că atunci nu m-a crezut.

Și lucrurile s-au așezat într-un moment în care ea fost pregătită pentru asta, că ea este dătătoarea de viață.

Femeile au fost alese să dea viață, ele au drept de viață și de moarte. A venit într-un moment în care eu eram în pauză, nu am mai fost plecat, nu am mai fost solicitat să nu am timp să trăiesc asta.

Vreau să îmi iau atestat de tată! (…) E o chestie pe care Dumnezeu a îngăduit să o trăiesc și vreau să trăiesc fiecare lucru în parte.

Legătura mea cu Gina s-a construit caramidă cu cărămidă, fără așteptări prea mari… Lucrurile s-au așezat atât de bine, de natural, încât nu mai văd viața altfel”, a mărturisit Smiley.

Exercițiul inedit pe care îl face Smiley cu fiica sa

Smiley se bucură din plin de timpul liber pe care îl are alături de familia sa. Pe lângă activităţile necesare pe care cele două vedete le fac cu fiica lor, artistul a mărturisit ce metodă foloseşte pentru a o ajuta pe micuţă să își dezvolte creierul.

”Dimineața ăsta e ritualul. Mă uit cum se trezește și are un ritual care pentru mine este un adevărat spectacol. Deschide ochii ușor, începe să se întindă și face toate fețele posibile. E foarte expresivă. E ceva fantastic. (…)

Avem momente în care ne uităm unul la altul, ochi în ochi, și la un moment dat zâmbește. Eu nu cred că este ceva necontrolat, eu cred că ei simt lucruri, dincolo de faptul că nu văd în aceste momente prea bine.

(…) Am descoperit programul Nuryl, care este dezvoltat de un muzician. Tipul ăsta a făcut programul pe copilul lui. În timpul ăsta, între 6 luni și 3 ani, i-a pus high information music, ce ajută la dezvoltarea creierului copilului. Adică i-a pus jazz, muzică clasică, experimentală.

Am ascultat și eu, este extrem de obositor pentru noi. Sunt numai instrumente muzicale, sunete naturale, dar muzica jazz sau simfonică are multă informație muzicală și dificilă. Sunt chestii ciudate. Pentru copil – care nu știe cu ce că compare – e normal, el absoarbe informația asta și îl va ajuta să dezvolte altfel creierul și sinapsele.

Copilul lui, la 5 ani, a dezvoltat auz absolut. Auz absolut înseamnă că el recunoaște armonia instant. Lui îi cânți armonia, el ți-o recunoaște și ți-o și cântă. Asta e pe partea muzicală, dar până la 7 ani, copilul lui a învățat 5 limbi străine.

E o terapie care îl ajută să absoarbă mult mai multă informație. Omul spune: în momentul în care copilul stă și se joacă, sau doarme, sau îl hrănești, nu contează, tu pune-i muzică acolo, pentru că el va fi atent.

Ea s-a conformat, nu a avut nimic împotrivă. Îi punea căștile pe burtică. I-a pus și piesele mele, am experimentat și partea cu valsul. Am încercat, într-o noapte de agitație, și chiar a avut efect’, a povestit Smiley.

Smiley, despre Josephine: „Are picioarele lungi din naștere”

Smiley a dat și detalii neștiute legate de fiica lui și a Ginei Pistol. Celebrul cântăreț a mărturisit că micuța Josephine are picioarele lungi din naștere, pe lângă alte trăsături superbe.

Potrivit spuselor lui Smiley, micuța Josephine are talpa piciorului foarte mică, aproape cât degetul lui, dar picioarele lungi, din naștere. Întrebat cu cine seamănă mai mult, artistul a susținut că încă nu-și dau seama, având în vedere că fetița nu are culoarea ochilor clară încă, însă se bucură că nu are forma nasului ca a lui.

„Josephine are 2 luni și jumătate. Când am plecat de acasă ne-am jucat, am gângurit un pic, mi-a zâmbit, zâmbetul ăla fără dinți. Pleci de acasă parcă pregătit de orice, poate să se întâmple orice că nu are ce să fie rău.

Piciorul ei e cât degetul meu, are picioarele lungi din naștere. Deocamdată, pentru că nu are culoarea ochilor clară, nu ne dăm seama cu cine seamănă, dar probabil dacă va avea ochii verzi sau albaștri va semăna cu Gina, dacă va avea ochii căprui, cu mine, cel puțin de la nas în sus.

Toată sarcina m-am rugat să nu aibă nasul meu. Are nasul mic deocamdată, să sperăm că rămâne așa. Nu are forma nasului meu”, a spus Smiley la o emisiune tv.

Josephine nu le strică nopțile

Cât despre cum i s-a schimbat viața de când a devenit tătic, Smiley a declarat că acum se trezește puțin mai devreme, în jur de ora 08:00. El și Gina Pistol sunt bucuroși că micuța doarme noaptea. Totodată, artistul a spus că Josephine e foarte cuminte și veselă.

„Mă trezesc un pic mai devreme, la 07:30, 08:00. Suntem foarte bucuroși că dormea noaptea. Nu am avut probleme de genul ăsta deloc, am avut vreo două nopți un pic mai agitate.

Atmosfera în casă e pe liniște și pace și mult râs și muzică. E foarte cuminte, veselă. Din când în când vin și bunicii. Acum ne lasă să se obișnuim. O schimb în fiecare zi”, a continuat el.

Vezi și Smiley și-a dus fetița în vizită la bunici. Poze emoționante

Citește și:

Cristina Herea este însărcinată. Va deveni mamă pentru prima dată: „Am avut trei luni cu probleme”

Dominic West și-a înșelat soția cu o actriță mult mai tânără, dar cei doi vor să mai dea o șansă căsniciei lor