În prima ediție din noul sezon Românii au talent am asistat la un golden buzz fabulos, oferit de Smiley și de Pavel Bartoș unui băiețel de 7 ani, care a recitat cu patos un monolog din filmul Vlad Țepeș (1979). Băiețelul este Rareș Prisăcariu, din Botoșani, care a impresionat până la lacrimi cu numărul său, dar a stârnit și numeroase polemici. Vineri, 28 aprilie, în prima ediție live, acest băiețel a revenit pe scena de la PRO TV, tot cu un monolog cutremurător, care i-a asigurat un loc în marea finală din 12 mai.

marius-si-gina-prisacariu-impreuna-cu-rares-prisacariuSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Și de această dată, băiețelul a impresionat o țară întreagă, dar și juriul, cu prestația lui înflăcărată. Cu precizia unui ceas elvețian, dar cu sensibilitatea unui suflet inocent, de doar 7 ani, Rareș a recitat un fragment din „Micul Prinț”, opera plină de tâlc a lui Antoine de Saint-Exupéry, dar și un fragment din ”Păpușa de cârpă”, a lui Gabriel Garcia Marquez.

La final, mama lui, Gina Prisăcariu, a izbucnit în lacrimi (video, minutul 06.00), iar juriul a fost în extaz. „Eu cred că tu ești câștigătorul de anul ăsta”, i-a spus Mihai Bobonete. „Tu nu trebuie să te faci nici actor, nici președinte. Tu trebuie să faci ceea ce ți-au propus, să schimbi sufletele”, i-a spus Dragoș Bucur și el, la rândul lui, tatăl unui băiețel genial.

Citește și: Reacții dure după momentul lui Rareș Prisăcariu, de la „Românii au talent”: „Mai rar am văzut ceva mai trist”, „Lăsați copiii să aibă copilărie”. Ce spune psihologul

Cine sunt și cu ce se ocupă părinții lui Rareș Prisăcariu

Dar cine sunt și cu ce se ocupă părinții acestui puști genial, cu o inteligență sclipitoare și cu apetit atât de mare pentru cunoaștere? Potrivit publicației qmagazine.ro, mama, Gina Prisăcariu (42 ani), s-a născut la Botoșani, într-o familie de cadre didactice, și este educatoare la o grădiniță din localitate. Tatăl, Marius Prisăcariu (46 ani), este funcționar public în cadrul Consiliului Județean Botoșani și a studiat Științe Economice. Mama lui Rareș e pasionată de lectură și de pictură, iar tatăl, de istorie și cinematografie.

„Este un copil modest, nu vorbește despre el la superlativ, dar este încântat să știe că lumea îl apreciază. Nu a fost niciodată forțat să învețe ceva, să participe undeva obligatoriu sau să fie obosit din cauza unui efort deosebit. Face totul din plăcere, cu o dragoste infinită pentru Eminescu și pentru locurile natale. Rareș a învățat o multitudine de poezii și texte în proză, propuse sau pe care și le alege singur. Amândoi îl susținem și îi oferim echilibrul de care are nevoie pentru a fi un copil fericit”, au declarat Gina și Marius Prisăcariu pentru qmagazine.ro.

Citiți interviul integral pe www.qmagazine.ro