În luna decembrie, anunțul că Amalia și-a dat demisia și părăsește echipa „Neatza cu Răzvan și Dani” a uimit pe toată lumea. Însă, frumoasa brunetă a luat această decizie din dorința de a încerca o nouă provocare din punct de vedere professional.

„Este ultima zi a Amaliei alături de noi, pentru că profesional, ea face un pas uriaș. Mâine-poimâine s-ar putea să îi mulțumiți din avionul în care sunteți. Nu zic mai mult. Îi mulțumim pentru câțiva ani!’, a spus atunci Răzvan Simion, iar toată lumea a crezut că Amalia va fi stewardesă, mai ales că iubitul ei este pilot. Însă, adevărul este altul. Amalia s-a orientat către altă meserie, călcând pe urmele mamei ei. Mai exact, ea este acum controlor de traffic aerian, după cum a mărturisit chiar vedeta.

„Aproape 6 ani alături de acești oameni minunati. Va mulțumesc din suflet pentru toată această perioadă. Ați fost lânga mine și când mi-a fost bine, dar și când am plâns. Ne-am jucat toate jocurile, ne-am costumat în multe personaje, am spus mult prea multe previziuni astrologice și câte n-am facut. Nu-mi plac despărțirile, dar uneori viața ne duce spre diferite căi. Multe pasiuni n-am avut, dar pe 3 dintre ele le știți și voi : muzica, televiziunea și aviația. Pe primele doua le-am marcat în tinerețe, acum o urmez pe a 3-a. VA MULTUMESC ENORM SI VA IUBESC !”, a anunțat Amalia pe rețelele de socializare.

„Am început să lucrez la Romatsa R.A  pe December 11, 2019 . Romatsa R.A Air Traffic Controller. Visul meu s-a împlinit”, a mai dezvăluit Amalia.

Vezi şi cum să devii însoțitor de zbor – stewardesă!

Citește și: